Spor
Giriş Tarihi : 18-03-2018 18:32

Belediye Spor Önderliğini Sürdürüyor

2017-2018 sezonu büyükler ligi 2. devre karşılaşması ilçemiz şehir stadında Gerze Belediye Spor ve Durağan Spor'un karşılaşmasıyla gerçekleşti

Belediye Spor Önderliğini Sürdürüyor

Baskın oyunuyla karşı takıma zor anlar yaşatan takımımız, hakemin vermiş olduğu bir kırmızı kart kararı ile 10 kişi oynamak zorunda kalmış, buna rağmen maç berabere bitmiştir.

Kulüp başkanı Uğur Sağır takımımız moral ve motivasyonu tam bir şekilde sahaya çıkmıştır. Fakat hakemin 5 numaralı oyuncumuza kırmızı kart göstermesi sonrasında on kişi olarak mücadele etmek zorunda kaldık. Hakemin kırmızı kart kararı öncesinde her ne kadar karşı takımın oyuncusu "Gerze Belediye spor'un oyuncusu faul yapmadı" demiş olsa da hakemin önyargılı kararı bizi üzmüştür.

Sağır, biz galibiyet bekliyorduk fakat 90. dakika daki 0-0'lık sonuç gruptaki önderliğimiz yine değiştirmedi. Takımımız 7 puan farkı ile grupta önderliğini korumaktadır.

Karşılaşma öncesi çocuklarımıza sporu sevdirmek, sporcularımıza heyecan katmak adına, sahaya beraber çıktık diyerek "bu zamana kadar şahsıma büyük destek veren sporcularımıza, sporseverlere ve değerli eşime çok teşekkürlerimi sunmak istiyorum"dedi

küçük yaştaki çocuklarımıza heyecan katmak sporu sevdirmek namına yapılan etkinlikte küçük genç grubu öğrenciler ve kulup başkanı uğur sağır ın eşi destek verdi.

Gerze Belediye Spor - Durağan Spor karşılaşmasında Selçuk Demirci, Murat Özdemir, Cem Alpay Hakem olarak görev alırken Mahmut Koca'da maç gözetmeni olarak görev almıştır.

hakan akbaşhakan akbaş