Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Belediye Meclisinde Bütçe ve Sunum toplantıları başladı: Birim Müdürlerinden Meclise Sunum

Belediye Meclisinde Bütçe ve Sunum toplantıları başladı: Birim Müdürlerinden Meclise Sunum

ISPARTA 9.11.2019 08:44:00 0
Belediye Meclisinde Bütçe ve Sunum toplantıları başladı: 
Birim Müdürlerinden Meclise Sunum
Belediye Meclisinin Kasım ayı 1’inci bütçe ve sunum toplantıları başladı. Meclisin dünkü toplantısında tüm birim müdürleri tek tek kürsüye gelerek müdürlüklerinin bütçe rakamlarını açıkladılar.
 
Belediye Meclisinin ‘Bütçe Ayı’ olarak bilinen Kasım ayı toplantıları devam ediyor. Meclis, ayın ilk haftasında rutin kararları için çalıştı. Ancak, önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren ise 2020 Yılı Bütçe Taslağını karara bağlamak için çalışacak.
MECLİSTE SUNUMLAR BAŞLADI
Meclisin Kasım ayı beşinci toplantısı dün Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Ankara’da olması nedeniyle Meclis 1. Başkan Vekili Mehmet Ali Şenol Başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda, belediye bünyesindeki 33 birim müdüründen 28’i sunum yaptı. 5’i ise çeşitli nedenlerden dolayı toplantıya katılamadı. Müdürler, yaptıkların sunumun ardından meclis üyelerin sorularını yanıtladılar.
GÖRÜŞMELER SONUNDA
TASLAK BÜTÇE NET BÜTÇEYE DÖNECEK
Belediye Meclisinde 2020 yılı performans programı ve taslak bütçesinin görüşmelerine başlandı. Görüşmelerde ilk sunumu Basın Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Şanlıtürk yaptı. Daha sonra sırasıyla tüm Birim Müdürleri sunumlarını gerçekleştirdiler.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °