Belediye meclisi toplandı

Belediye meclisi toplandı

Belediye meclisi toplandı

 

Silifke Belediye Meclisi Sadık Altunok başkanlığında toplanarak Ekim ayı olağan meclis gündemini oluşturan maddeleri görüştü.

Saygı duruşu ve yoklama ile başlayan meclis toplantısında gündemi oluşturan maddeler ilgili birim müdürleri tarafından okundu. Okunan raporlar üzerinde karşılıklı firik alışverişinde bulunan üyeleri bu maddeleri oy çokluğu ile kabul ederek karara bağladılar. İmar, Plan ve Proje, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden gelen bazı evraklar ise ilgili komisyonlarda incelenmek üzere komisyonlara havale edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı konuşmada, belediye meclisinin uyumlu bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini belirterek, halkın ve şehrimizin menfaatine yönelik aldığımız tüm kararların hayırlı olmasını diledi. Altunok, ayrıca uyumlu çalışmalarla birlik ve beraberlik içerisinde alınan kararlara destek veren tüm belediye meclis üyelerine teşekkür ettiğini de açıkladı.


Anahtar Kelimeler:
Belediye Meclisi Toplandı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36