Belediye Kültür Merkezi yeni sezona hazırlanıyor

Belediye Kültür Merkezi yeni sezona hazırlanıyor

Belediye Kültür Merkezi yeni sezona hazırlanıyor


Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Silifke Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde sezon hazırlıklarının devam ettiğini açıklayarak, ‘Kültür Merkezimiz kısa zamanda sinemaseverlerimizin hizmetinde olacaktır’ dedi.

Sosyal ve kültürel faaliyetleriyle ön plana çıkan Silifke Belediyesi, genç yaşlı herkesi sinema filmleriyle buluşturmaya devam ederken, nezih bir mekânda dijital sinema cihazıyla kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor. Kültür Merkezinde filmler, tüm Türkiye ile aynı anda vizyona girerek Silifke halkıyla buluşturuluyor.

 Belediye Kültür Merkezi’nde bazı yenilik ve bakım çalışmaları yapıldığını belirten Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Sinema salonumuzun bakım çalışmaları tamamlanmak üzere. Salonumuzda bulunan son teknoloji sinema cihazı sayesinde, filmler rahatça izlenebilecek ve dijital ortamda sinema izlemenin mutluluğunu yaşayacağız. Makinistlik ölüyor ve ülkemizde bazı sinema salonları kapanmak üzereyken, film laboratuarları müze oluyor. Tıpkı fotoğraf makinelerindeki film ruloları gibi sinemada bobinlerin yerini ”sayısal” diskler devralıyor.

Avrupa ülkelerin de salonların dijital sisteme geçişi için devlet desteği, fonlar mevcut iken şu an ülkemizde bu durum söz konusu bile değil. Silifke Belediyesi olarak hiç bir şey halkımızın isteğinden ve ihtiyacından daha önemli değil. Her nerede çağdaş, modern, kaliteli ve güvenilir hizmet varsa bizde bu hizmetleri anında halkımıza getirmeye gayret edeceğiz. Yeni sezonda bir çok vizyon filmleri getirmeye ve halkımızın izlenimine sunmaya devam edeceğiz”

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36