Bu haber kez okundu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Ergün Demirhan Atandı
banner229

Siirt İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Ergün Demirhan atandı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba imzası ile Ergün Demirhan atandı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İzzet Murat’ın Bolu iline atanmasının ardından, Siirt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne Yalova ilinde Gıda ve Yem Şube Müdürü olarak görev yapan hemşerimiz Ergün Demirhan atandı.
İlimize atanan Ergün Demirhan, Siirt’i iyi tanıdığını il ve ilçe merkezi ve köylerindeki çiftçilerin her türlü sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini belirterek; “il ve İlçelerimizde modern tarımın hayata geçirilerek, ürün kalitesinin artırılmasını sağlamak için çiftçilerimizle sürekli istişare içerisinde olup, el birliği içerisinde en yüksek ivmeyi yakalayacaklarını söyledi.

Siirt Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne atanan hemşehrimiz Egün Demirhan'ı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz.

,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 6 yıl önce

hayırlı olsun.Rabbim hayırlı hizmetlere nasip etsin.

Avatar
Ferhan 6 yıl önce

Hayırlı olsun

Avatar
Ahmet 6 yıl önce

Su mekez bağ yolari ne zaman yapilacak acaba fistiklari bile toplamaya giderken zorlaniyoruz zaten kisin cok kotu