Haberler

İş Bulamayan Vatandaş, Belediye Binası Önünde Kendini Benzinle Yakarak Yaşamına Son Verdi

Güncelleme:

Gaziantep'te işsiz olduğu belirtilen Eyüp Dal isimli vatandaş belediye binası önünde üzerine döktüğü benzinle kendini ateşe verdi. Vücudundaki ağır derecede yanıklar oluşan vatandaş kaldırıldığı hastanede 4 gün sonra yaşamını yitirdi.

Gaziantep'te iş bulamayan Eyüp Dal isimli vatandaş, belediye binası önüne üzerinde döktüğü benzinle kendini yakarak yaşamına son verdi. Eyüp Dal'ın kardeşi Mesut Dal, olayın yaşandığı gün kardeşinin aracı için benzin alacağını söyleyerek kendisinden para istediğini ifade ederek "Çok üzgünüz. Kardeşimi genç yaşta toprağa verdik." dedi.

Gaziantep'te Eyüp Dal isimli vatandaş, Şahinbey Belediyesi önüne geldi. Üzerine benzin dökerek kendini ateşe veren vatandaş ağır yanıklar içerisinde kaldırıldığı yoğun bakım merkezinde 4 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.

İş Bulamayan Vatandaş, Belediye Binası Önünde Kendini Benzinle Yakarak Yaşamına Son Verdi

"YÜREĞİMİZ YANIYOR"

Olay sonrası konuşan acılı anne "Biz oğlumun iyileşmesi için 4 gün yoğun bakım ünitesinin önünde bekledik. Fakat oğlum uyanmadı. Yüreğimiz yanıyor." ifadelerini kullandı.

İş Bulamayan Vatandaş, Belediye Binası Önünde Kendini Benzinle Yakarak Yaşamına Son Verdi

OTOMOBİLİ İÇİN BENZİN ALACAĞINI SÖYLEYİP PARA İSTEMİŞ

Eyüp Dal'ın kardeşi Mesut Dal, kardeşinin işsiz olduğu için arada sırada kendisinden harçlık aldığını dile getirdi. Olayın yaşandığı gün kardeşinin yine eski model aracı için benzin alacağını söyleyerek kendisinden para istediğini anlatan Mesut Dal şu ifadelere yer verdi; "Kardeşime harçlığını ben veriyordum. Olayın yaşandığı gün benden aracına benzin almak için para istedi bende verdim. Daha sonra öğle saatlerinde polis beni aradı. Polis kardeşimin kendisini yaktığını ve hastaneye kaldırıldığını dile getirdi. Bende annemleri aradım ve hastaneye gittim. Kardeşim yoğun bakım ünitesinde kendisine gelemedi ve yaşamını yitirdi. Çok üzgünüz. Kardeşimi genç yaşta toprağa verdik."

İş Bulamayan Vatandaş, Belediye Binası Önünde Kendini Benzinle Yakarak Yaşamına Son Verdi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gaziantep Eyüp Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (284)

Adınızı Yazın:

6 bin liraya işçi bulamıyoruz diye yalan haberler yaptıyorlar millet aç işsiz

74
8
yanıtYanıtla
diken:

Suçu sadece hükümete ve suriyeli''lere bağlayanlar Türkiye niteliksiz ve iş beğenmeyen insanlarla dolu. buradan sallamak kolay birde işveren olun işçi çalıştırın bakalım. bu ülkede kimse açlıktan ölmüyor çok yemekten ölüyor. kendini yakanın piskolojik sorunları vardı galiba.

10
68
yanıtYanıtla
Nameless:

saçma sapan yorum yapma. bu ülkede nitelikli yada niteliksiz yüzbinlerce işsiz insan var. İşveren rekabet edemediği gerekçesi ile ''-ki bu hükümetin suçudur'' ucuza insan çalıştırma peşinde. Aldığı ücreti yetiştiremedikten sonra çalışması ne işe yarar. Kölelik sistemi bile mevcut durumdan daha iyi bir sistem. En azından kölelikte efendi kölesine asgari insani yaşam şartlarını sağlamak, ona bakmak, yedirmek giydirmek zorunda. Kölenin çalışma süresi bile ülkedeki çalışma süresinden kısa.

yanıt10
yanıt1
RAMAZAN:

KENDİ HALKI AÇLIKTAN ÖLÜRKEN SURİYELİLERE BAKANLARA YAZIKLAR OLSUN

68
4
yanıtYanıtla
Ich:

Terbiyesiz herif kim kime bakiyor salak sey Tabulator kafasi seni git caaalis inek

yanıt4
yanıt38
adsız:

herkes belediyeden devletten iş bekliyor. herkes masa başında iş istiyor.

17
49
yanıtYanıtla
asjdahsjfas:

senin Allah belanı versin.

yanıt12
yanıt1
CO HART:

ÇOMAR YORUMU

yanıt8
yanıt0
hasan:

tabiki devletten beklicek bir ülke topraklarında en büyük iş veren devlet olmalı, en büyük ticaret sahibi ve tüccar devlet olmalı, halkına güven ve huzur içinde yaşam sunacak olan devlet olmalı, muz cumhuriyetimi burası bu devletin ve milletin var olması için kaç nesil topraklarını kanlarıyla suladı. bu adam kendini masa başında iş istemediği için değil iş bulamadığı için yaktı.

yanıt11
yanıt3
RACO:

niye kardeşim yandaş yoldaş evde oturduğu yerden hiçbi iş yapmadan ihale bağlayıp iş alıp belediyeerde çalışıp bankamatik memurluğu yaparak milyonları götürürken benim gariban vatandaşımın evladının masa başında çalışmaya hakkı yokmu lan sen kimsinki layık görmüyon ha doğru söylüyon o kadar çok kemikçi varki senin gibi benim vatandaşıma yer kalmıyo kemikçilerden devlet dairelerinde

yanıt7
yanıt2
Tüm 284 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title