Belediye Başkanları Antalya’da

Belediye Başkanları Antalya’da

BAŞKANLAR ANTALYA’DA

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya Antalya’da yapılan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı Belediye Başkanları “İstişare Toplantısına” katıldı.

AK Parti Genel Merkezince düzenlenen, Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleştirildi. Toplantıya Geyve Belediye Başkanı MUrat Kaya ile ile birlikte Sakarya’nın diğer belediye başkanları da katıldı.

İki gün sürecek olan toplantıya Türkiye’deki tüm Ak Partili belediye başkanları katılım sağladı. Başbakan Binali Yıldırım, Değerlendirme Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Anayasa değişikliğiyle ilgili olarak, “Millet adına ‘evet’ diyeceğiz, millet için ‘evet’ diyeceğiz. Milletimizin ‘evet’ dediğine ‘evet’ diyeceğiz. Türkiye’nin ihtiyacı olan, milletimize yakışan yönetim sistemini hayata geçirmek için gün sayıyoruz” dedi.

Toplantıda Başbakan Yıldırım’a Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Cevdet Yılmaz ve Çiğdem Karaaslan ile Ak Parti Antalya milletvekilleri eşlik etti.

İlk gün yapılan istişarenin ardından katılımcılar hep birlikte Ak Parti’nin referandum seçim şarkısı olan “Tabii ki Evet” şarkısını söyledi.

BAŞBAKAN YILDIRIM, BAŞKANLARA SESLENDİ

İŞTE AK PARTİ’NİN REFERANDUM ŞARKISI

AK Parti’nin anayasa değişiklik teklifi kapsamında yapılacak referandum öncesi sahalara çıkacağı şarkı belli oldu.

AK Parti’nin sahalarda ‘Tabii ki evet’ şarkısıyla olacak. AK Parti’nin anayasa değişiklik teklifi kapsamında yapılacak referandum öncesi sahalara çıkacağı şarkı belli oldu.

AK Parti’nin sahalarda ‘Tabii ki evet’ şarkısıyla olacak.

Yayınlama: 10.02.2017
Düzenleme: 14.02.2017 14:51
773
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.