GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BELEDİYE ARACA DOYMUYOR

BELEDİYE ARACA DOYMUYOR

Tarih 03 Eylül 2015, 20:03 Editör Dursun ONUR

TIME- Son olarak aldığı 19 araçla araç parkını genişleten Giresun Belediyesi şimdi de 7 adet panelvan tipi araç alınmasına karar verdi.


Belediye Başkanı Kerim Aksu, Temmuz ayından itibaren meclisin tatile girdiğini, Eylül Ayının ilk toplantısı ile yeni dönem çalışmalarının başladığını ifade ederek, “ Yeni çalışma döneminde şehrimiz için güzel kararlara imza atarız. Meclis çalışma döneminin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YENİ 7 ADET ARAÇ ALINMASINA KARAR VERİLDİ


Belediye Meclisi Eylül ayı ilk toplantısında 13 maddeyi görüştü. Bazı maddeler, İmar, Plan Bütçe, Sokak İsimleri Komisyonlarına havale edildi. Belediye birimlerinin ihtiyacı olan 7 adet panelvan tipi araç alınması talebi mecliste oy çokluğu ile kabul edildi.

13 maddenin görüşülmesinden sonra Eylül ayı ikinci toplantısının 9 Eylül 2015 saat 14:00’de toplanması kararlaştırılarak, toplantı sona erdi.

Bu haber 1435 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Ekonomi

ŞAHİN: İKİNCİ ASFALT PLENTİNİ KURUYORUZ

ŞAHİN: İKİNCİ ASFALT PLENTİNİ KURUYORUZ GİRESUN TIME EKONOMİ HABER- Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, İl Özel İdaresi bünyesinde ikinci asfalt ...

FINDIK ÜRETİCİSİ ÖDEME BEKLİYOR

FINDIK ÜRETİCİSİ ÖDEME BEKLİYOR GİRESUN TIME EKONOMİ HABER- Fındık üreticileri için heyecan verici bir gelişme yaşanıyor.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi