GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAY AYTEKİN’DEN DİYET İÇİN MHP’YE KIYAK!

BAY AYTEKİN’DEN DİYET İÇİN MHP’YE KIYAK!

Tarih 03 Şubat 2020, 01:55 Editör Dursun ONUR

TIME ÇOK ÖZEL HABER- AKP'li Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun şubat veya mart ayı başında işe alacağı 45 sözleşmeli peronelden MHP'ye yaklaşık 10 kişilik kontenjan verdiği öğrenildi.


AKP'li Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yakın gelecekte 45 sözleşmeli personel almak için düğmeye bastı.

Cumhur İttifakı (pardon çıkar ittifakı) icabınca mecburiyetten Giresun'da da MHP ile yolları keşişen AKP'nin diyetini ödemek için bu sene itibarıyla şubat sonu veya mart ayı başında işe alınacak 45 sözleşmeli peronelden MHP'ye yaklaşık 10 kişilik kontenjan verildiği öğrenildi.

31 Mart seçimleri öncesi ‘Kimseyi işten çıkarmayacağım’ diyen ancak seçimin ardından belediye tarihinin ‘en fazla taşeron ve sözleşmeli işçi çıkaran başkan’ ünvanını (!) alan AKP’li Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun önümüzdeki aylarda 45 sözleşmeli personel almak için kolları sıvadığı bilgisine ulaşıldı.

YENİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İÇİN HAZIRLIK

Giresun’da seçim öncesi ‘Bırakın belediyeden işçi çıkartılmasını, maaşını alamayan işçilerin maaşlarıyla birlikte birikmiş ikramiyelerini bile ödeyeceğiz’ vaadiyle afiş bastıran ancak verdiği sözlerinin aksine göreve gelir gelmez tasarruf bahanesiyle çok sayıda taşeron işçiye kapıyı gösteren -ki önümüzdeki günlerde 50-60 taşeron emekçinin daha işten çıkarılması bekleniyor- Şenlikoğlu, son olarak belediyede çalışan 43 sözleşmeli personelin de işine son vermişti.

BELEDİYEDE AKP- MHP AKRABA KADROLAŞMASI MI?

Göreve geldikten sonra belediyede çalışan 101 sözleşmeli personelden siyasi deyimle 'dayısı' olmayan sahipsiz gariban emekçi 43 kişi ile yollarını ayırarak sözleşmelerini yenilemeyen Başkan Şenlikoğlu’nun seçimlerde verdiği sözler gereğince iyiden iyiye köşeye sıkıştığından  Cumhur İttifakı namına AKP- MHP cenahında aile şirketi gibisine eş dost- akraba düzeyinde kız- oğul, yeğen -kuzen babında -malum listedeki isimleri  hemen hemen biliyoruz- personel alımlarına start vereceği ifade ediliyor.

İŞE BAŞMADAN GÖRÜNTÜCE ALGI OYUNU MU?

AKP’li Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun sözleşmeli personel alımında MHP'ye 10 kişilik özel kontenjan verdiği ve bu kapsamda her iki parti arasında mutabakat sağlandığı tabiatıyla önümüzdeki aylarda işe girecek söz konusu isimlerin algı operasyonu namına şimdiden belediyede görüntü vererek kendilerini kabul ettirmeye çalıştığı da belirtildi.

Bu haber 4026 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin geleceğini planlamak ve geliştirmek amacıyla ...

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU!

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU! GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- CHP Giresun Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Katip Üyesi Elvan Işık Ge...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi