Belediye 'Cizre'yi' eli boş gönderecek!

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz'in TFF 3. Lig 3. Grup 32. haftadaki konuğu Cizrespor…

Belediye 'Cizre'yi' eli boş gönderecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 3. Grup’ta Play-Off savaşı veren Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, 32. haftada Cizrespor’u ağırlayacak. Zorlu maçın son çalışmasını bugün kendi tesislerinde yapacak olan kırmızı – lacivertli ekibimizde eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. En yakın rakibiyle 5 puanlık fark bulunan Alaattin Tutaş’ın talebeleri, haftasonu oynanacak olan maçların neticesine göre play-off oynamayı garantileyebilir. Elaziz Belediyespor için büyük önem arz eden maç için kulübün sosyal medya hesaplarından taraftarlara destek çağrısı yapıldı. Kırmızı – Lacivertli ekibimiz bu maç öncesi 48 puanla 5. sırada yer alırken, Cizrespor 43 puanla 7. basamakta yer alıyor.

DÜDÜK YUSUF AYDIN’DA

Elaziz Belediyespor – Cizrespor maçını yönetecek hakemler Merkez Hakem Kurulu tarafından atandı. TFF Resmi Web Sitesi’nden yapılan açıklamaya göre müsabakayı Bingöl Bölgesi C Klasman Hakemi Yusuf Aydın yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini Van Bölgesi’nden Muharrem Güzel ile Bingöl Bölgesi’nden Muhammed Yıldız yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise Malatya Bölgesel Lig Hakem Furkan Aslan görev üstlenecek.

 

PAZAR GÜNÜ DESTEĞE

22 Nisan Pazar günü saat 15.30’da başlayacak olan Elaziz Belediyespor – Cizrespor maçına Elazığ Atatürk Stadyumu ev sahipliği yapacak. Zorlu müsabakayı Elazığlı futbolseverler tribünlerden, gurbetteki Gakgoşlar ise Kanal Fırat’tan canlı yayınla takip edebilecek.