Belçika basını transferi duyurdu; Tau
Mevcut kadrosunda santrfor olarak sadece Vedat Muriqi bulunan Fenerbahçemizden sürpriz bir transfer atağı geldi.
news_image

Belçika basını, Fenerbahçemizin forvet arayışındaki yeni durağını resmen açıkladı. İşte Fenerbahçemizin ara transfer sezonunda kadrosuna katmak için hazırlık yaptığı o özel isim...

Sportif Direktör Damien Comolli ve Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçemiz, aradığı ismi Belçika'da buldu.

Belçika'nın önemli yayın organlarından Voetbal Belgie, sarı-lacivertlilerimizin forvet pozisyonunda izlediği ismi ortaya çıkarttı. Belçika basınının açıklamasına göre, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da rakipleri arasında yer alan Club Brugge'nin forveti Percy Tau, Ocak'ta çubukluyu giyebilir.

Belçika basınından alınan bilgilere göre, Fenerbahçeli scoutlar, bonservisi İngiliz ekibi Brighton'da olan Percy Tau'yu izlemeye aldı.

Golcü oyuncu Güney Afrika Milli Takımı ile çıktığı 21 müsabakada 9 gole imza attı. Tau, bu sezon Jupiler Pro League'de forma giydiği 12 karşılaşmada 2 gol 2 asistlik performans sergilerken, Şampiyonlar Ligi elemelerinde 3 maçta 1 asist yaptı.

Fenerbahçemizin yanısıra Fiorentina, Reims, Brest ve Antalyaspor'un da oyuncu ile yakından ilgilendiği aktarıldı..

 



superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
  • sfbyorum baloncuk_sol 0
Mobil


///