• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bektaş’la veda zamanı ŞENOL KANTÜRK

Bektaş’la veda zamanı

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.12.2018, 00:00

Göztepe, genç teknik direktör Bayram Bektaş'a şimdiye kadar çok sabretti.
Yorumlarda gaddar değilim, Sezar'ın hakkını Sezar'a verdim, ligin ilk maçlarında alınan başarılarda Bektaş'ın katkısını da her zaman yazdım ama son 6 maçtır öyle kötü bir karnesi var ki (5 yenilgi) Göztepe dışında hangi takım olsaydı biletini kesmişti bile. Bektaş 15 maçtır ikinci yarıda durum ne olursa olsun ister Göztepe 3-0 önde olsun ya da mağlup durumda bulunsun 75.dakika olmadan oyuncu değiştirmiyor. Sonra 80'lerde ikinci 88'de üçüncü oyuncu. Ezberlemiş sanki play-station'da oynar gibi bu dakikaları. Sivas'ta sahaya öyle bir 11 sürdü ki, şapkamız uçtu. İki gol silahı Yasin ile Halil kulübede. Kupada gol atan Cikalleshi de yok. Gouffran ve Tayfur sahada.
Neymiş, Halil ve Yasin koşmuyor, adam kovalamıyormuş.
Gouffran kovalıyor mu? Hücum oynamayı düşünmüyorsan Jerome'a tahammül etmeyi izah etmek mümkün mü? En iyi savunma hücum oynamaktır herkes bunu bilir.

KORKUNUN ECELE YARARI YOK

Sivasspor'un yıldızı Robinho da yok. Niye korkuyor, beraberliğe yatıyorsun da galibiyet hedefiyle mücadele etmiyorsun ? Borges'in kaçırdığı golü Yasin olsaydı kesin atmıştı. Hele Yasin'i son 15 dakikada oyuna alırken takımın en iyilerinden Gassama'yı oyundan almanı mantıkla bir türlü bağdaştıramadım. Hafta içinde Göztepe Camiası, Halil Akbunar'la sözleşme uzatılmasının sevincini yaşadı da moral kazanan bu hücum silahını oyuna almak için 81 dakika beklemenin anlamı ne ? Göztepe'nin durumuna gelince... Sarı-kırmızılı ekip maalesef süratle Süper Lig'de tehlikeli bölgeye yaklaşıyor.
Göztepe yönetiminin bu tehlikenin bilincine vararak Bayram Bektaş'ın durumunu değerlendirmesi gerekir. Teknik heyette bir kan değişikliği şart. Maçın hakemi Arda Kardeşler ve VAR'daki görevli hakem Ümit Öztürk'e şunu soralım:
Göztepe'nin aleyhine VAR'a güvenerek penaltı kararı veriyorsunuz da Castro'nun ceza alanında düşürülmesinde niye VAR'a gitmeye gerek görmüyorsunuz. Bir takımın kaderiyle oynanır mı? G.Saray'ın VAR'da hakkı yendi diye kıyamet kopuyor, federasyon sallanıyor. Göztepe şimdiye dek VAR'dan maç kazanmadı. Yazık değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA