Beko Osman Ünlü Mağazası Görkemli Törenle Açıldı

Beko Osman Ünlü Mağazası Görkemli Törenle Açıldı

Beko  Osman Ünlü Mağazası Görkemli  Törenle Açıldı

Silifke’nin saygın esnaflarından Osman Ünlü’nün açmış olduğu Beko mağazası dualarla açıldı

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilin açılışa Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç, Beko Direktörü Arel Atakoğlu, Adana Şube Müdürü  Levent Sankır, Bölge Satış Yöneticisi Yılmaz Çelik, Silifkeli iş adamları, çevre esnafı ve bir çok vatandaş katıldı.

Adana Şube Müdürü  Levent Sankır “Osman Ünlü tarafından açılan Beko mağazası Silifke’ye  hayırlı uğurlu olsun. Beko mağazası  beyaz eşyanın yanında teknolojik ürünlerle zenginleştirilerek siz değerli Silifkeli hemşerilerime sunmaktayız. Osman Ünlü ve ekibinin ilk  saniyeden itibaren ciddiyetle ve adım adım ilerleyeceğine ve Silifke ve Silifkelilere sağlayacakları katkılar için ayrıca teşekkür ediyorum. Allah bol kazançlar ve hayırlı işler versin” dedi.

Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç “ Silifkemiz’in sayılı esnaflarından  olan Osman abimiz Silifke’ye yeni bir işletme kazandırıyor. Kendisine ve Silifkemiz’e hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Allah bol kazançlar nasip etsin inşallah” dedi.

Törende yapılan duanın ardından mağazanın açılış kurdelesi  kesildi. Ardından katılımcılarla beraber mağaza  gezildi. Açılışa katılanlar açılışa özel indirimlerini kaçırmayarak  beyaz eşyalarını aldılar.

 






























Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36