Haberler

Şampiyonluk Kutlamalarında Sahneye Çıkan Aleyna Tilki: Şarkım Gomis'e Çok Yakıştı

Güncelleme:

Galatasaray'ın 21. şampiyonluğunun kutlamalarında sahne alan Aleyna Tilki, "Şarkım Gomis'e çok yakıştı. Çok mutluyum." dedi.

Galatasaray'ın 21. şampiyonluğunun kutlamalarında sahne alan Aleyna Tilki, GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

Kutlamalarda önce Bafetimbi Gomis ile bir araya gelen Aleyna Tilki, şarkısının Gomis'e çok yakıştığını dile getirdi.

"ÇOK MUTLUYUM"

Kısa bir açıklama yapan Tilki "Şarkım Gomis'e çok yakıştı. Çok mutluyum. Acayip bir taraftardı, süperdi" ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki ile Gomis, kutlamalarda önce bir araya gelip fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (35)

küçük bir ironi:

yazıklar olsun galatasaraya ramazan ayı bişey ifade etmiyormuş kudüs bişey ifade etmiyormuş şehitler bişey ifade etmiyormuş. inanın ermeni olsa bunu yapmazdı. neyse ''nasıl yaşıyorsanız öyle yönetilirsiniz'' demekki buna layık bir insanız. Allah akıl fikir versin

7
28
yanıtYanıtla
makarakukarakakarakikiri:

topa tapanlar bölümüne yazılacak yorum değil hocam şimdi onlar seni ya fenerli ilan eder ya beşiktaşlı ama insan olamazsın ;)

yanıt2
yanıt1
nsa:

sokaklarda meşale yakan slogan atan fenerbahcelilere ne demeli acaba sanırım onlarda ermeni soyundan gelme yorum yazarken dikkat ediniz bence hiç bir müslümanı ermeniye benzetmeyin

yanıt6
yanıt0
Adınızı Yazın:

gomes. e yazdıgına göre aleyna büyük seviyorr arkadaşlar.

16
5
yanıtYanıtla
D.d:

Nerden bilyrsun

yanıt8
yanıt4
kopiş:

ya bu hayaleti sanatçı diye nasıl çıkarıyorlar . . ya millet ne hallerdeyiz , nasıl bir dünyada yaşıyoruz. Bu kız sanatçımı allah aşkına bu ne rezillik. kimlere sanatçı deniyor artık

16
5
yanıtYanıtla
Ali:

Düşün stadyumda binlerce erkek ve onları eğlendirmek için giden bir genç kız vah vah yazık yazık. . . Stadyumdakilere kızsak bir dert eğlendirmek için giden kıza kızsak bir dert çöküş büyük. .

7
14
yanıtYanıtla
He he:

Kutlama parasıyla fakirlere yardım yapılsaydı

17
2
yanıtYanıtla
orucsuzgs:

oruc tutmayan gs yardimdan ne anlar san söhret gelsin yeter

yanıt14
yanıt8
Kim bunlar:

Zenciiii futbolcu ve Aleyna insanın aklına kötü kötü geliyor töbe töbe git başımdan kör şeytan

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title