hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bekir Coşkun uğurlandı | Video

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Bir süredir kanser tedavisi gören ve yaşamını yitiren Sözcü gazetesi yazarı gazeteci Bekir Coşkun için Ankara'da tören düzenlendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hayatını kaybeden Bekir Coşkun için Ankara'da cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine milletvekilleri, gazeteciler ve aile üyeleri katıldı. Usta gazeteci memleketi Şanlıurfa'da toprağa verilecek. Törene CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce de katıldı.

    KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

    Hastanede akciğer kanseri tedavisi gören 75 yaşındaki gazeteci Bekir Coşkun'un, saat 20.30 sıralarında hayatını kaybettiği öğrenildi.

    HASTANEDEN AÇIKLAMA

    Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden gazeteci yazar Bekir Coşkun'un ölümüne ilişkin Ankara Şehir Hastanesi'nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada "Ülkemiz basın camiasının kıymetli mensuplarından Sayın Bekir Coşkun, akşam saatlerinde aspirasyon ve buna bağlı solunum durması sebebiyle Ankara Şehir Hastanesi Acil Servisine getirilmiştir. Nöbetçi uzman ekibin yoğun müdahalesine rağmen hayati fonksiyonları geri dönmeyen Sayın Bekir Coşkun hayatını kaybetmiştir. Kıymetli ailesine ve basın camiasına baş sağlığı dileriz" denildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow