Bekçiler ‘Sosyal Mesafe’ Uyarısı Yaptı

Bekçiler ‘Sosyal Mesafe’ Uyarısı Yaptı

Yayın: 06.04.2020 19:47
Paylaş:
A+ A-

Bekçiler postane önünde yoğunluk oluşturan vatandaşları, ‘sosyal mesafe’ kuralını hatırlatarak, maskesi bulunmayanları da uyardı.
Karabük’te yeni tip korona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle, vatandaşlara sık sık ‘Evde kal’ çağrısı yapılmasına rağmen postane önünde uzun kuyruklar oluştu. Türkiye genelinde 2 milyon aileye verilecek olan bin TL sosyal yardım parası, işsizlik parası ve gişe işlemleri için postaneye gelerek yoğunluk oluşturan vatandaşlara bekçiler ‘sosyal mesafe’ konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca bekçiler, maskesiz sıraya girenlere de maske takmaları konusunda da uyarılarını ihmal etmedi.
Postane önünde bekleyen vatandaşlar içeriye ateşlerinin ölçülmesinin ardından alınıyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başkan Yunus Değirmenci’den Başkan Ferhat Salt’a Ziyaret

Yayın: 25.04.2024 14:33
Paylaş:
A+ A-

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Ferhat Salt, Değirmenci’ye ve beraberindeki heyete teşekkürlerini ileterek.

“Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci Bey’e ve beraberindeki heyete ziyaretleri ve hayırlı temennileri dolayısıyla teşekkürlerimi sunuyorum.

Her mücadelesinde yanında olduğumuz, her mücadelemizde yanımızda bulduğumuz Hak-İş ve Özçelik-İş’le olan birlikteliğimizin gelecekte de aynı ilkeli ve kararlı tavırlarla sürdürüleceğine yürekten inanıyorum.
Hak-İş ve Özçelik-İş çatısı altında ter döken, mücadele veren tüm kardeşlerime selamlarımı iletiyorum. Dayanışmamız, uhuvvetimiz, inancımız, mücadelemiz kaim ve daim olsun” dedi.