Görüş Bildir
Haberler
Bedenimiz Bizi Anlatır: Cilt Tipine Göre Auranın Rengini Söylüyoruz!

etiket Bedenimiz Bizi Anlatır: Cilt Tipine Göre Auranın Rengini Söylüyoruz!

Yung Boş Ada
13.02.2019 - 17:10 Son Güncelleme: 18.03.2019 - 17:11

Cilt tipine göre aslında seni en iyi yansıtan rengin, auranın rengini merak ediyor musun? O zaman doğru yerdesin!

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım!

2. O zaman hadi yavaştan başlayalım: Cilt tipin nasıl sence?

3. Tenini hangisi olarak tanımlarsın diye sorsak sana?

4. Biraz da cilt problemlerini öğrenelim: En çok karşılaştığın, canını sıkan cilt problemin ne senin?

5. Makyaj alışkanlıkların da cildin hakkında çok şey anlatır, söyle bakalım ne sıklıkla makyaj yaparsın?

6. Makyaj demişken biraz da küçüklüğüne inelim: Hiç annenin makyaj malzemelerini gizli gizli alıp kendine makyaj yaptığın oldu mu?

7. Ten makyajın için genelde hangi ürünü kullanırsın peki?

8. Peki yüzünü renklendirmek istediğin zaman hangisini kullanırsın diye sorsak sana?

9. Peki sence makyaj ile ilgili çıkan trendlerden en ilginci hangisiydi?

10. Son olarak: Ne kadar sıklıkla cilt bakımı yaptığını da öğrenmek istiyoruz!

Kırmızı!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin auran kesinlikle kırmızı! Senden tutkulusu, senden yoğunu yok bu dünyada. Her duygunu uçlarda yaşıyorsun, aşkın da nefretin de sert oluyor yani senin. Diğer yandan inanılmaz hareketlisin. Çoğu kişi senin bu enerjini yorucu bulsa da sensiz yapamayacaklarını biliyorlar, çünkü seni tanıyan bir daha senden vazgeçemez!

Sarı!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen inanılmaz pozitif, inanılmaz iyimser bir insansın. Herkesin içinde iyilik olduğuna, dünyayı sevginin kurtaracağına ve sevgiyle her şeyin üstesinden gelebileceğine inanıyorsun. Dünya resmen senin hatrına dönüyor! Keşke herkes senin gibi olsa da o minnoş kalbin hiç kırılmasa! Ama sen hiç merak etme, senin bu iyiliğini bilen, gören ve seni çok sevip daima koruyup kollayan dostların sevdiklerin var yanında!

Yeşil!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin auran kesinlikle yeşil! Sen yaşayan her şeyi seviyorsun, senin için her canlı sevilmeye değer. Ayrıca tam bir doğa aşığısın, kendini yeşil çimenlere atıp rüzgarın hafif esintisiyle huzuru bulmak, hafif bir melodiyle kendinden geçmek istiyorsun. 'Havalar ısınsa da hemen yapsam bunu!' dediğinin farkındayız şu an, neyse az kaldı :)

Mavi!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin auran kesinlikle mavi! Sen inanılmaz sezgileri yüksek bir insansın. Etrafında olan biteni biri sana anlatmadan, açıklamadan sen zaten biliyor oluyorsun. O yüzden çok fazla şey şaşırtmıyor seni. Bunu nasıl yaptığını ise senin bilmediğin gibi biz de bilmiyoruz, içinden geliyor işte doğuyor içine bir şeyler! Güven o sezgilere, seni hiç yanıltmayacaklar!

Mor!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin auran kesinlikle mor! Sen bir kere çok gizemli bir insansın, asla etrafındakiler beyninden ne geçtiğini ne düşündüğünü anlayamaz. Çözülmesi, tahmin edilmesi imkansız birisin. Bu durumda seni elbette merak uyandırıcı ve fazlasıyla çekici yapıyor! Dahası, mor auraya sahip olan insanların ilginç güçleri olduğu söylenir, sen keşfettin mi hiç böyle güçler kendinde?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
877
420
173
142
50
32
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Morgoth Bauglir

bu testler neden sadece kadınlara yönelik? biz erkeklerin aurası olamaz mı? her seferinde bu tarz testlere girip makyaj sorularıyla karşılaşmak can sıkıyor a... Devamını Gör

Deniz

Sarı (^-^)