BBSK'nın yeni Başkanı Selahattin Harputlu oldu

Yapılan kongre sonrasında Bahçelievler Belediye Spor Kulübü Başkanlığı’na Selahattin Harputlu seçildi. Görevi mevcut Başkan Selahattin Uyan’dan devralan yeni Başkan Harputlu, yeni döneme ilişkin iddialı konuştu. Duygusal anların da yaşandığı kongrede yönetim listesi ise dikkat çekti.

BBSK'nın yeni Başkanı Selahattin Harputlu oldu

Yapılan kongre sonrasında Bahçelievler Belediye Spor Kulübü Başkanlığı’na Selahattin Harputlu seçildi. Görevi mevcut Başkan Selahattin Uyan’dan devralan yeni Başkan Harputlu, yeni döneme ilişkin iddialı konuştu. Duygusal anların da yaşandığı kongrede yönetim listesi ise dikkat çekti.

BBSK'nın yeni Başkanı Selahattin Harputlu oldu
21 Ekim 2019 - 23:58 - Güncelleme: 23 Ekim 2019 - 18:31
Reklam

2010 yılında kurulan ve kısa zamanda büyüyen Bahçelievler Belediye Spor Kulübü (BBSK), 4. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapılan tek adaylı kongreye; Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Numan Şahin, Ülkü Ocakları Bahçelievler İlçe Başkanı Muhammed Sarıoğlu, belediye başkan yardımcıları, CHP’li ve MHP’li belediye meclis üyeleri, STK ve spor kulübü temsilcileri ile BBSK Ailesi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede divan başkanlığına; Helin Görgül, kâtip üyeliklerine ise; Seda Doğan ve Onur Akay seçildi. Faaliyet ve denetim raporları okunmasının ardından yapılan seçimle ise BBSK Başkanlığı’na Selahattin Harputlu seçildi.

HARPUTLU: BU BAYRAĞI DAHA DA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ
Yapılan seçim sonrası teşekkür konuşması yapan BBSK Başkanı Selahattin Harputlu, “Bir önceki yönetime ve kulübü bugünlere getiren herkese teşekkür ederiz. Sayın Yusuf Yıldırım’a, eski belediye başkanımız Osman Develioğlu’na ve tüm emek verenlere müteşekkiriz. Biz de bundan sonra aldığımız bu bayrağı daha yukarıya taşıyacağız. Belediye Başkanımız Sayın Hakan Bey’in de ifade ettiği gibi; yönetimimizde farklı görüşteki siyasi partilerden ve STK’larımızdan temsilcilerimiz var. Bu renkli yönetimle güzel işlere imza atacağız. Selahattin Uyan başkanım, bir yere gitmek yok. Takıldığımız yerde size danışacak, yeri geldiğinde eski, yeni hep birlikte yürüyeceğiz. Beni bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. Kongremiz hayırlı olsun” diye konuştu.

UYAN: BEN GİDİYORUM, HAKKINIZI HELAL EDİN
Seçim öncesi kürsüye gelerek, bir veda konuşması yaptığını söyleyen BBSK mevcut Başkanı Selahattin Uyan ise bugüne kadar elde ettikleri başarılara vurgu yaptı, tüm ekibine tek tek teşekkür etti. Gözlerinin dolduğu görülen Uyan, duygu yüklü konuşmasında; “BBSK, belediye spor kulüpleri arasında örnek bir spor kulübü. Bazı belediyeler gibi iflas eden, arkasında borç bırakan bir kulüp değiliz. Çok önemli başarılara imza attık, şampiyonluklar elde ettik. Binlerce sporcuya, binlerce aileye ulaştık. Ben buradan bana daima ağabeylik yapan Yusuf Yıldırım’a, verdiği büyük emekler için Osman Develioğlu başkanımıza teşekkür ediyorum. Ben gidiyorum arkadaşlar, hakkınızı helal edin. Bu bir veda evet, ama vedalar da her zaman bir merhaba ile geri döner. İnşallah, ‘Merhaba’ diyeceğimiz günlerde buluşmak dileğiyle, Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı. 

Kongrenin sonunda hatıra pozu veren eski ve yeni yönetim, hep birlikte Mehmetçiğe selam yolladılar. >365/Haber Merkezi

YÖNETİM KURULU (ASİL):
1) Selahattin Harputlu (Başkan)
2) Hilmi Karadeniz
3) Muhammed Sarıoğlu
4) Berkan Erdoğan
5) Cemal Aşkın Topal
6) Hızır Sözüer
7) Onur Akay
8) Mehmet Bozkurt
9) Mustafa Aydın
10) Mustafa Bozdemir
11) Abdullah Kesgin
12) Bünyamin Yılmaz
13) Toygar Ertem
14) Seda Doğan
15) Asya Şahinbakan
16) Cengiz Baş
17) Orhan Güngörür
18) Betül Yiğit
19) Mehmet Mercan
20) Fatih Tuna
21) Feyzal Bayraktar
22) Menekşe Manolya Başaran
23) Seçkin Sarı

YÖNETİM KURULU (YEDEK):
1) Metin Sancaktutan
2) Rafet Arslanyılmaz
3) Yusuf Yücel
4) Mustafa Akgül
5) Aysel Özmen

DENETLEME (ASİL):
1) Şeyma Aktaa
2) İsmail Fettahoğlu
3) Yeliz Alacatlı

DENETLEME (YEDEK):
1) İbrahim Karahan
2) Sezgin Polat
3) Cuma Taş

DİSİPLİN KURULU (ASİL)
1) Helin Görgül
2) Recai Alp
3) Oktay Koçbıyık
4) Temel Polat
5) Ayhan Kalkan

DİSİPLİN KURULU (YEDEK)
1) Gökhan Subay
2) Muhammet Koç
3) Ahmet Bahadır Çeviker
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum