BBP'den Emniyet'e taziye ziyareti

SİYASET 09.01.2017 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2559+ kez okundu.
 

BBP'den Emniyet'e taziye ziyareti

BBP Bulancak İlçe Teşkilatı'ndan Başkan Yardımcıları Av. Mehmet Güven ile Mustafa Kısacık,...
...Bulancak Emniyet Müdürü Turgay Kovancı'yı makamında ziyaret edip, taziyede bulundular.Ülkemizde son günlerde artan terör olayları, nedenleri ve önlenebilmesi için gereken çözüm yolları hakkında karşılıklı fikir alışverişi biçiminde geçen görüşmede ilçemizdeki asayiş sorunları üzerinde de duruldu. Ülkemizin terör sorununun bitmesi noktasında BBP olarak her zaman duyarlılık göstermiş bir parti olduklarına vurgu yapan Güven ve Kısacık, iş yükleri özellikle son zamanlardaki saldırılar nedeniyle gittikçe artmakta olan Emniyet Teşkilatı'mıza görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyerek ziyaretlerini noktaladılar.  
BBP Bulancak İlçe Teşkilatı'ndan Başkan Yardımcıları Av. Mehmet Güven ile Mustafa Kısacık,...
...Bulancak Emniyet Müdürü Turgay Kovancı'yı makamında ziyaret edip, taziyede bulundular.
Ülkemizde son günlerde artan terör olayları, nedenleri ve önlenebilmesi için gereken çözüm yolları hakkında karşılıklı fikir alışverişi biçiminde geçen görüşmede ilçemizdeki asayiş sorunları üzerinde de duruldu. 
Ülkemizin terör sorununun bitmesi noktasında BBP olarak her zaman duyarlılık göstermiş bir parti olduklarına vurgu yapan Güven ve Kısacık, iş yükleri özellikle son zamanlardaki saldırılar nedeniyle gittikçe artmakta olan Emniyet Teşkilatı'mıza görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyerek ziyaretlerini noktaladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.