BBP'DEN BAŞKAN ŞAHİN VE DUYMUŞ'A ZİYARET

BBP'DEN BAŞKAN ŞAHİN VE DUYMUŞ'A ZİYARET

Büyük Birlik Partisi, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş'u ziyaret etti.Ziyaretlerle ilgili konuşan Büyük...

A+A-

Büyük Birlik Partisi, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş'u ziyaret etti.
Ziyaretlerle ilgili konuşan Büyük Birlik Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Fatih Değirmencioğlu: “Sayın başkanlarımız 5 yılda Osmaneli ile Vezirhan'a çok büyük hizmetler yaparak önemli yatırımlara imza attılar. Son 5 yılda Osmaneli ve Vezirhan'ın çehresi değişti. Şu anda bölgemizde ve Türkiye’nin birçok yerinde Osmaneli ilçesi ve Belediye Başkanı Şahin konuşulmaktadır. Böyle güzel hizmet eden başkanlarımıza bizlerin yapacağı tek şey teşekkür etmektir. Allah memleketimize ve Milletimize hayırlı hizmetlerde bulunan herkesten razı olsun” dedi.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın İl Başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bizler bu günlere birlik beraberlik içerisinde ulaştık. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel hizmetler için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş'ta ziyarete gelen BBP yöneticilerine teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaretler hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi. 

4c9a2b7e-7bdf-48a4-a2b3-d019b3764f6d.jpg


Bu haber toplam 1858 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.