Büyük Birlik Partisi Erzincan İl Başkanı Tolga Altınoluk, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Altınoluk mesajında "Hepimizi manevi huzura eriştiren mübarek Ramazan ayını uğurlarken, Ramazan Bayramı'na kavuşmuş olmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz.

 Bayramlar, vatandaşlarımız arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barışıp kardeşce kucaklaştıkları mana yüklü özel günlerdir. Birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür. Bencilliği, kin ve nefreti içimizden söküp atalım, dargınlıklara son verelim.

Kendimiz için ne istiyorsak aynısını yanı başımızdaki kardeşimiz için de istemedikçe olgun insan olamayacağımızı bir kez daha hatırlayalım. Ramazan ayı boyunca kazandığımız güzel alışkanlıkları sürdürme, vazgeçtiğimiz kötü huy ve davranışlara bir daha asla dönmeme kararımızı yineleyelim.
Corana virüs denilen illet ve Türlü dert ve hastalıklarla mücadele eden kardeşlerimizede dualar edelim. 
Bugün coğrafyamızda ağız tadıyla bayram yapamayan, Bu aziz Millet için bu bayramın huzur, sağlık getirmesini, özgürce ve insanca yaşayabilme fırsatı doğurmasını temenni ediyorum.
Yine çalışmak ve üretmekten beli bükülmüş, ama emeğinin karşılığını alamayan üreticilerimize, fitreye muhtaç hale getirilmiş emeklilerimize, işçimize, Cenab-ı Allah'tan yardım diliyorum. 
Bu duygular içinde milletimizin, yurtdışındaki vatandaşlarımız ve soydaşlarımızın ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa huzur mutluluk sağlık getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.