Hande Erçel Hakkında 'Bazlama Surat' Diyen Kerimcan Durmaz'dan İlginç Savunma: Annesini Bilmiyordum - Son Dakika
Magazin

Hande Erçel Hakkında 'Bazlama Surat' Diyen Kerimcan Durmaz'dan İlginç Savunma: Annesini Bilmiyordum

Geçtiğimiz hafta annesini kaybeden Hande Erçel'e "bazlama surat" dediği için eleştiri oklarının hedefi olan Durmaz, bir mekan çıkışı görüntülendi. Durmaz eleştirilere karşı kendisini "Annesinin hasta olduğunu bilmiyordum" diyerek savundu.

16.01.2019 15:32  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz, dün akşam Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın 2'inci senelerini kutladıkları partiye katıldı. Hande Erçel'e hakkında 'Bazlama surat' dediği için eleştirilen Durmaz, kendisini savundu.

"HANDE'NİN ANNESİNİ HASTALIĞINDAN HABERSİZDİM"

Hande Erçel'in annesi hastanede kanser tedavisi gördüğü dönemde oyuncu için 'Bazlama surat' diyen Kerimcan Durmaz, Erçel'in annesinin kaybetmesiyle eleştiri yağmuruna tutuldu. Dün akşam muhabirlerin konuyu hatırlamasının üzerine kendisini şu sözlerle savundu: "Önceden birinin vesilesi ile böyle bir şey söylemiş olabilirim ama o durumla bu durum başka. Ben sadece baş sağlığı dilemek istedim. Ben Hande'nin annesinin hastalığından habersizdim.

Hande Erçel Hakkında 'Bazlama Surat' Diyen Kerimcan Durmaz'dan İlginç Savunma: Annesini Bilmiyordum

"SÖZLER VE TEPKİLER ÇOK SAÇMA"

Bunu kasten ve bilerek yapıyor olsaydım haklılardı. O konu çok eski bir konu, şuan yaşananlar ise çok yeni. Ben insanlık görevimi yapıp baş sağlığı diledim. Kim olsa dilerdim. O sözler ve tepkiler bana çok saçma geldi."

Hande Erçel Hakkında 'Bazlama Surat' Diyen Kerimcan Durmaz'dan İlginç Savunma: Annesini Bilmiyordum
Hande Erçel

ANNESİNİ KELEBEK BROŞURLA UĞURLADI

Güzel oyuncu Hande Erçel'in bir süredir kanser tedavisi gören annesi, geçtiğimiz hafta hayatını kaybetti. Erçel, kelebek sevgisiyle bilinen annesini yakasına kelebekbroşu takarak son yolculuğuna uğurladı.

Hande Erçel Hakkında 'Bazlama Surat' Diyen Kerimcan Durmaz'dan İlginç Savunma: Annesini Bilmiyordum
Kerimcan Durmaz ve Gülşen Yüksel Salt

"VİCDANI RAHAT MI?"

Öte yandan Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programının sunucusu Gülşen Yüksel Salt, Kerimcan Durmaz başta olmaz üzere Erçel hakkında kötü yorum yapanlara canlı yayında sitem etmişti. Salt, canlı yayında yaptığı açıklamada, "Şimdi bu kızın canını acıtmak için dalga geçenler, demediğini bırakmayanların içi rahat mı merak ediyorum. Hastane odasında yaşam müdahalesi veren bir anneyi kızıyla yaralamayan çalışanların vicdanı rahat mı?" dedi.

Hande Erçel Hakkında \'Bazlama Surat\' Diyen Kerimcan Durmaz\'dan İlginç Savunma: Annesini Bilmiyordum

Son Dakika Magazin Hande Erçel Hakkında 'Bazlama Surat' Diyen Kerimcan Durmaz'dan İlginç Savunma: Annesini Bilmiyordum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Başkentli: Kız ne kadar güzel , barbi bebek gibi.... Senin gibi mal suratlı değil ya 9 0 Yanıtla
  • ++++++++++: rtük ne işe yarar gündüz bu magazin programı adı altında çıkan saçmalaıkları yasaklayın yada saat 20 den sonraya alın çoluk çocuk izliyor 7 0 Yanıtla
  • Setisusturanadam: Bir anne ölmüş geride genç evlatları bırakmış , sizde prim yapın ayıp ayıp 6 0 Yanıtla
  • hamza: kerimcan handeyi kıskanıyor 5 1 Yanıtla
  • serkan..: sen önce sonradan olma kendi suratına bak sıfatsız... 5 0 Yanıtla
  • uğur demir: Önce fıtratına bakacaksın kerim kardeşim fıtratına bakacaksın cinsiyeti bayan ha bazlama ha mantı kadın senin heryerin krem şant olsa ne olur fıtratını söylee bana kadın mı erkek mi 5 0 Yanıtla
  • Ali ÜNVER: Hande hanımın kıçı kerim senin suratından daha iyi öyle acı günde öyle yorum yapılmaz çok saygısızca bir söylem olmuştur 3 1 Yanıtla Başkentli: Şüphesiz daha güzeldir,görmesek bile şüphesiz... 1 0
  • JDNDndn: Poset 12.5 lira olsun 1 2 Yanıtla
  • murat: totoş her şeye maydonoz olmayacaksın ozaman peksimet kılıklı seni. 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement