25 Nisan 2024 Perşembe   

BAYRAMLIK VE KURBAN BAĞIŞI

BAYRAMLIK VE KURBAN BAĞIŞI
 

Yaklaşık iki yıl önce kurulan İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği, topladığı bağışlarla arife günü ihtiyaç sahibi çocukları güldürdü. Dernek Kurban Bayramı’nın birinci günü ise derneğe bağışlanan kurbanlıkları kestirerek etleri ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.
İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği, topladığı bağışlarla arife günü ihtiyaç sahibi çocukları güldürdü. Dernek Kurban Bayramı’nın birinci günü ise derneğe bağışlanan kurbanlıkları kestirerek etleri ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.
Derneğin kurucu başkanı Adem Dişçi, İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği olarak öncelikli hedeflerinin çocukları sevindirmek olduğunu belirterek, “Çünkü çocuk sevindirmek bizce dünyanın en önemli işi ve bizde bunu yapıyoruz. 2 yıl önce kurduğumuz derneğimiz birçok projeye imza attı ve bu projelerin % 90’lık kısmı çocuklar için yapıldı. Bu bayramda nasip oldu ve ulaşabildiğimiz kadar, elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi çocuklarımızı giydirebildik ve onların yüzünü güldürdük. ‘Çocuklar gülerse dünya güler’ sloganıyla yolumuza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızda bağışçılarımıza bize güvenenlere ve gece gündüz demeden her türlü fedakarlığı yapan yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Bayrampaşa'dan başlayarak tüm dünyaya iyilik yayacak ve Türkiye'nin iyi kalbi Bayrampaşa'dan atacak. Unutmayın, her zaman iyilik kazanacak diyoruz” ifadelerini kullandı.
Derneğin Kadın Kollarında yer alan ve bayram boyunca ihtiyaç sahibi ailelere yardıma koşan Ayfer Döğen ve Nurcan İslamlar ise yaptıkları açıklamada, “Bizler de böyle bir dernekte olmaktan son derece mutluyuz. Gerçekten İyi kalpli insanların bir araya geldiği bir oluşum bizlerde elimizden ne geliyorsa, iyilik için her zaman yapmaya hazırız. Bize destek olan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Tarih: 04 Ağustos 2020 Salı    Hit: 5136

Fotoğraflar
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol