131019098
26 Nisan 2024, Cuma

BAYRAMLAŞMA PROGRAMLARI BELLİ OLDU

14 Haziran 2018, Perşembe 06:49

     


Aliağa’da resmi bayramlaşma programı ile siyasi partilerin bayramlaşma programları netleşti.

Aliağa’da resmi bayramlaşma programı Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan Cuma Günü Engelsiz Kafe’de gerçekleştirilecek. İlçe protokolünün yanı sıra siyasilerin ve vatandaşların da katılacağı bayramlaşma programı 12.00-12.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Bayramlaşma programına katılanlar daha sonra şehit aileleri ve gaziler ile ilçede bulunan Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evlerini ziyaret edecek.

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

Ak Parti’de bayramlaşma programı bayramın ikinci günü 12.00-14.00 arasında parti ilçe binasında gerçekleştirilecek. Bayramlaşma programına partililerin yanı sıra Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı, eski milli futbolcu Alpay Özalan ile diğer milletvekili adaylarının katılımı bekleniyor.

CHP’DE BAYRAMLAŞMA

CHP’nin bayramlaşma programı ise bayramın birinci günü 11.00-12.00 saatleri arasında parti ilçe binasında gerçekleştirilecek. Bayramlaşma törenine partililer ve CHP’nin İzmir 2.Bölge Milletvekilleri ile milletvekili adaylarının katılımı bekleniyor.

MHP’DE BAYRAMLAŞMA

MHP’nin bayramlaşma töreni de bayramın ikinci günü 12.00-16.00 saatleri arasında parti ilçe binasında gerçekleştirilecek. MHP’nin bayramlaşma programına Belediye Başkanı Serkan Acar’ın yanı sıra İzmir 2. Bölge Milletvekili Adaylarının da katılımı bekleniyor.

HDP’DE BAYRAMLAŞMA

HDP’nin bayramlaşma programı bayramın ikinci günü saat 14.00’de partinin Yeni Mahalle’de bulunan seçim bürosunda gerçekleştirilecek. HDP’nin bayramlaşma programına partililer ve partinin İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları katılacak.

İYİ PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

İYİ Parti’nin bayramlaşma programı da bayramın birinci günü saat 14.00’de parti ilçe binasında gerçekleştirilecek. Bayramlaşma programına partililerin yanı sıra İzmir 2. Bölge Milletvekili Adaylarının da katılımı bekleniyor.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler