Haberler

Eski Model Ebru Şancı, Bayramda Uygulanacak Toplu Taşıma Ücreti İndirimini Beğenmedi

Güncelleme:

Eski model Ebru Şancı Öztürk, Bayramda toplu taşıma ücretini yüzde 50 indirimli olmasını "Eskiden beleşti" yorumuyla eleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, daha önceki bayramlarda da olduğu gibi toplu taşıma araçlarına ek seferler konulması ve bu araçların yüzde 50 indirimli taşıma yapmalarını karara bağladı. Bayram indirimini bekleyen halk bu karara sevinmişti.

İNDİRİMDEN MEMNUN KALMADI

Futbolcu Alparslan Öztürk ile evlenen ve ikiz bebek dünyaya getiren oyuncu Ebru Şancı Öztürk, bayramda yapılan toplu taşıma indirimini eleştirdi. Sosyal medya hesabından bayramda yüzde 50 indirimli ulaşıma "Eskiden beleşti" yorumunu yaptı.

Eski Model Ebru Şancı, Bayramda Toplu Taşıma Ücreti İndirimini Beğenmedi

"ESKİDEN BELEŞTİ"

Birkaç yıl önceye kadar bayramlarda ücretsiz olan toplu taşıma son yıllarda yüzde 50 indirimle halka hizmet sunuyor. İBB'nin bayramda toplu taşımayı yüzde 50 yapması üzerine eski model Ebru Şancı instagram hikayesinde haberi "Eskiden beleşti" yorumuyla paylaşım yaptı.

Eski Model Ebru Şancı, Bayramda Toplu Taşıma Ücreti İndirimini Beğenmedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ebru Şancı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (56)

Kötü görmediyseniz şimdi görün:

Daha bu ne ki, yazar kasa fırlattığınız siyasetçileri bile özleyeceksiniz.

8
14
yanıtYanıtla
BAK YAV:

GÖRENDE İETT ye BİNİYOR SANACAK. YAPILAN HABERE BAK.

13
2
yanıtYanıtla
..:

kadın bızlerı savunuyor slk

yanıt4
yanıt2
Bir Dost:

Beleşe falan olmasın kardeşim. beleş olunca bazı insan müsveddeleri otobüsten inmeden şehir turu atıyor, bazıları bir iki durak için binip iniyor. Sonuç olarak ulaşım ihtiyacı olanlara ya yer kalmıyor yada balık istifi gidiyorlar.

14
1
yanıtYanıtla
..:

sesli güldüm güzel bi tespit

yanıt2
yanıt0
GAMZE:

HERGÜN BALIK İSTİFİ GİDİP GELİYORUZ BİZ ZTN BAYRAM SEYRAN BAHANE.

yanıt2
yanıt0
ali:

Kendi ülkendeki köprüden 100 liraya geçip buna hizmet diyorsan senin gerçekten psikolojik sorunların var demektir.

8
7
yanıtYanıtla
sana göre:

beleş yüzerekte geçiliyor karşıya istersen onu dene oda hizmet nasılsa

yanıt4
yanıt6
ali:

Ben sadece o küçük beynini sorgulamaya davet ettim. Eski hükümetlerin yaptığı köprüler bedava da neden mevcut hükümetin yaptığı köprü ücreti abartılı bir şekilde pahalı. Neden sadece köprü için bile 20 yıl boyunca yabancı şirketlere milyarlarca dolar ödeyeceğiz ?

yanıt3
yanıt1
ali ye:

alii sen bu lafı benim karşımda söyle seni küçük veled bynindeki urdan başka bişey degil . hekel dik o zaman bedava nasılsa 2. 8 milyon dolar çekirdek çitleyen eşşek heykeli dikmedi o adam oraya eskiden kayıkla geçtigin yere yol yaptırdı senin hangi hükümetin 100 yıldır hizmet ediyr bu ülkeye

yanıt1
yanıt0
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title