Bayramda şehit aileleri unutulmadı

featured

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Askerlik Şubesi Başkanı Muzaffer Furuncu, Jandarma Komutan Vekili Mehmet Ali Şen, İlçe Emniyet Müdürü Etem Çakır, İlçe Müftü Vekili Salih Dursun ve Yazı İşleri Müdürü Mustafa Şahin;  1992 yılında Mardin Midyat’ta şehit olan Ahmet Er ve 2011 yılında eğitim uçuşu sırasında şehit olan Erol Er’in ailesi Musa Er ve Fatma Er’e bayram ziyaretinde bulundu. Daha sonra 16 Ekim 2017 tarihinde Hakkari Çukurca’da el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Şehit Piyade Uzman Çavuş İlhan Sezer’in annesi Azime Sezer ve babası İsmail Sezer ziyaret edildi.

Şehitlerimizin aileleriyle sohbet eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal bir istekleri olup olmadığını sorarak, “Şehit ailelerimiz ve Gazilerimizin istekleri bizim için emirdir. Şehit yakınları ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Her zaman yanınızdayız” dedi

Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaret etmelerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Şehit yakınları, ziyaretleriyle kendilerinin yalnız hissetmediklerini ve sahiplenildiklerini belirterek, “Her zaman bizlerin yanımızda olduğunuzu biliyor ve hissediyoruz” dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bayramda şehit aileleri unutulmadı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir