İHSAN KOZ’DA KAR KEYFİ
 

Trabzon Prof. Dr. İhsan Koz ilköğretim okulu bahçesinde kar keyfi yaşandı. Ortahisar Belediyesi ve Karayollarının işbirliği ile okul bahçesine kar getirildi. Organizasyonu Okul Müdürü Hayati Şahin ve eğitimci Yasin Aydın yaptı. Okul velisi İl Emniyet Müdürü Metin Alper’de karın keyfini çıkardı.
 
OF’UN BÜYÜK KAYBI
 

Trabzon’un Of  ilçesinin sevilen simalarından Hassoy Bölge Müdürü M.Selim Saral’ın babası Hasan Saral(72) yakalandığı hastalığa sonucu hayatını kaybetti. Ofspor Başkanı Olcay Saral’ın kayınpederi olan Hasan Saral sevenlerinin göz yaşları arasında ebediyete uğurlandı . Cenazeye iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Ali Osman Ulusoy’un sahibi Hülya Ulusoy’un da iştirak ettiği cenazede Saral göz yaşlarıyla ebediyete uğurlandı.
 
ORHAN BAL’IN MESAJI
 

MHP’nin Trabzon Ortahisar Başkan adayı Orhan Bal seçim öncesinde önemli mesajlar verdi. Bal’ın mesajı şöyle: ‘Yolumuz uzun, çıkığımız bu kutlu yolda herkesle beraber olacağız. Yolunu seçenlerle değil, bizimle olanlarla beraber yürüyeceğiz. Birilerinin adamı değil davamızın adamı olacağız. Çok çalışacağız biz kişiyi değil kutlu davamızı, bayrağımızı ve Milletimizi seveceğiz. Hedeflerimiz var, projelerimizle çalışmalarımızla Milliyetçi Hareket Partimizi Ortahisarda daha aktif hale getireceğiz. Her yerde olacağız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim olan Milletvekilini başka partilere hediye etmeyeceğiz. Cumhur ittifaki devam etsin veya etmesin bir sonraki seçimde Genel Merkezimizle yapacağımız istişarelerle Ortahisar Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisinin olacak. Ki, Belediye meclis üyelerimizi en güçlü olduğumuz dönemde 5’e düşürmeyeceğiz. Daha çok sayılarını artıracağız. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyeceğiz. En kısa zamanda Ankara’da olacağız ve adaylık için yetkiyi alacağız.’
 
İLK TANIŞMA
 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Maden Teknik Arama Müdürlüğüne atanan Bülent Tosun’u kabul ederek yeni görevinde başarılar diledi.
 
DEMİRCİ İŞYERİ AÇTI
 

Uzun yıllar AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanlığı yapan, son yerel seçimlerde de AK Parti’den Beşikdüzü Belediye Başkanı Adayı olan Harun Demirci, Beşikdüzü’nde saç ve metal sektörü üzerine yeni bir işyeri açtı. Harun Demirci’ye hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, bol kazançlar diliyoruz.
 
SADIKLAR’A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ
 

Trabzonspor-Denizlispor maçı öncesi protokol salonunda sürpriz doğum günü pastası kesildi. Pasta Trabzonspor Yöneticisi Lokman Sadıklar için kesildi. Trabzonspor aşığı olan Sadıklar’a stadyumda böyle bir sürpriz yapılması onun için ayrıca mutluluk vericiydi. Sadıklar mumları üflerken Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, As Başkan Mehmet Yiğit Alp ve diğer tüm yöneticiler alkışlayarak yeni yaşını kutladı. İşadamı Lokman Sadıklar da, “Trabzonspor maçı öncesinde yönetim kurulumuzun nazik jesti teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
 
MECLİSTE CUMHUR İTTİFAKI KULİSİ


Trabzon’daki belediye başkanlarının bir çoğu geçtiğimiz hafta başkent Ankara’daydı. ‘Akıllı şehirler ve belediyeler’ konferansına katılan belediye başkanları başkentteyken TBMM’yi de ziyaret ederek hava sıcaklığına bir baktılar. Meclis kulisinde Trabzon Milletvekili Salih Cora ve bazı milletvekilleri ile sohbet eden Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ve Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy, mecliste ilçelerine yatırım almak için de istişarede bulundular.

CHP’DE SEÇİM HEYECANI
 

Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar İlçe Başkan adayı Şenol Çoban 19 Ocak Pazar günü yapılacak olan 3. Olağan Genel Kurul öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle örgütlerini ve üyelerini yaptıkları ziyaretlerde çok güzel geri dönüşler aldığını söyleyen Çoban; partinin gençlik kollarından beri her kademesinde görev aldığını belirterek,” Güzel bir ekip oluşturduk, belli bir kısıtlama var sayı olarak ama seçildiğimizde tüm teşkilat mensuplarımız ile bu görevi yürüteceğiz. Tek gayemiz önce ülkemize sonra şehrimize ve Ortahisar ilçemize en iyi hizmeti verecek kadrolarla görev yapmaktır. Birilerine destek vermek veya birilerinin adayı olarak bu yola çıkmadık. Çünkü bu partinin gerçek sahibi sandığa gidip oyunu kullanan kıymetli teşkilat mensuplarımız partililerimiz üyelerimizdir. Biz öncelikle onların adayıyız” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim