BAYRAM TEDBİRLERİ

GÜNDEM 22.06.2017 - 16:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2508+ kez okundu.
 

BAYRAM TEDBİRLERİ

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla karayollarında kazaların önüne geçme adına mola yerleri ve belli aralıklarla kontrol noktaları oluşturduklarını, yine trafikteki yaşanabilecekleri olumsuzları drone ile yakından takip edeceklerini bildirdi.
Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, bayramların manevi değerleri büyük, milli birlik ve beraberliğin güçlendiği, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşliği artıran, toplumsal yaşamda vazgeçilmez öneme sahip günler olduğunu belirtti. Bayramların yine uzun süre ayrı kalınan eş, dost, akrabalarla buluşmayı sağladığına işaret eden Öztürk, "Bugünleri en iyi şekilde değerlendirmek için telaşla uzakları yakın ederek bir an önce sılaya kavuşmak amacıyla büyük bir heyecanla yollara düşülmektedir. Ramazan Bayramı süresince vatandaşlarımızın bayramlarını huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için trafik ekiplerimiz gerekli yardım ve denetim faaliyetlerini yürütecek." ifadesine yer verdi. Bayram için karayollarında ekstra güvenlik önlemleri aldıklarına, mola yerleri ve 15-20 kilometrede bir kontrol noktaları oluşturduklarına dikkati çeken Öztürk, şunları kaydetti: "Vatandaşlarımızın yakınlarına kavuşma heyecanını acı ve kedere dönüştürmemek için Keşap ve Görele ilçelerinde sürücüler ve yolcular için mola yerleri oluşturduk. Uzun yolda araç kullanan ve yorulan sürücülerin dinlendirilmesini sağlayacağız. Yine trafikte yaşanabilecek olumsuzlukları drone ile yakından takip edeceğiz. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgemizde kazaların önlenmesi amacı ile arefe günü ve öncesinde büro personeli ekiplere takviye olarak görevlendirilmiş, her 15-20 kilometreye bir ekip gelecek kontrol noktaları hazırlanmıştır." Öztürk, uzun mesafeli yola çıkacak sürücüler ile yolcuların da gerekli trafik kurallarına uymalarını istedi
Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla karayollarında kazaların önüne geçme adına mola yerleri ve belli aralıklarla kontrol noktaları oluşturduklarını, yine trafikteki yaşanabilecekleri olumsuzları drone ile yakından takip edeceklerini bildirdi.

Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, bayramların manevi değerleri büyük, milli birlik ve beraberliğin güçlendiği, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşliği artıran, toplumsal yaşamda vazgeçilmez öneme sahip günler olduğunu belirtti.

Bayramların yine uzun süre ayrı kalınan eş, dost, akrabalarla buluşmayı sağladığına işaret eden Öztürk, "Bugünleri en iyi şekilde değerlendirmek için telaşla uzakları yakın ederek bir an önce sılaya kavuşmak amacıyla büyük bir heyecanla yollara düşülmektedir. Ramazan Bayramı süresince vatandaşlarımızın bayramlarını huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için trafik ekiplerimiz gerekli yardım ve denetim faaliyetlerini yürütecek." ifadesine yer verdi. Bayram için karayollarında ekstra güvenlik önlemleri aldıklarına, mola yerleri ve 15-20 kilometrede bir kontrol noktaları oluşturduklarına dikkati çeken Öztürk, şunları kaydetti: "Vatandaşlarımızın yakınlarına kavuşma heyecanını acı ve kedere dönüştürmemek için Keşap ve Görele ilçelerinde sürücüler ve yolcular için mola yerleri oluşturduk. Uzun yolda araç kullanan ve yorulan sürücülerin dinlendirilmesini sağlayacağız. Yine trafikte yaşanabilecek olumsuzlukları drone ile yakından takip edeceğiz. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgemizde kazaların önlenmesi amacı ile arefe günü ve öncesinde büro personeli ekiplere takviye olarak görevlendirilmiş, her 15-20 kilometreye bir ekip gelecek kontrol noktaları hazırlanmıştır." Öztürk, uzun mesafeli yola çıkacak sürücüler ile yolcuların da gerekli trafik kurallarına uymalarını istedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.