Dolar 32,3119
Euro 35,0521
Altın 2.277,29
BİST 8.991,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayram Öncesi Feci Kaza!

4 Temmuz 2016 12:06 | Son Güncellenme: 18 Temmuz 2016 21:05
A+
A-

Bayburt’ta 20 kilometre uzaklıkta meydana gelen trafik kazasında 34 GJJ 63 plakalı araç ile 29 AK 846 plakalı araçlar çarpıştı, 2 kişi olay yerinde öldü, yaralanan 6 kişi Bayburt Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre sabah saat  10.oo  sıralarında Bayburt’a 20 kilometre uzaklıkta bulunan Oruçbeyli köyü yakınlarında iki araç çarpıştı. Meydana gelen kaza sonrası olay yerine gelen Ambülans, Jandarma, İtfaiye ve Afad ekipleri araçların içerisinde sıkışan yaralıları çıkardı, otomobil sürücüsü Cemal Uslu (37) ve yanıda bulunan kardeşi Bilal Uslu (42) olay yerinde hayatlarını kaybettiler. Kamyonet sürücüsü Tayfun Şinal ve araç içerisinde bulunan Tuncay Şinal, Mahir Aşcı, Ali Osman Süleyman ve otomobil içerisinde bulunan Muhammed Ali Uslu Bayburt Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=wlkdxNjmtr8

YORUMLAR

  1. melih dedi ki:

    ölenler bizim köylü valla çok üzüldük

  2. bihemta dedi ki:

    bu yol güya yeni yapıldı ama ne yol yola benziyor ne de asfaltı asfalta. bayburttan çıktığınızda çevre illere girişlerde yollara bakın. neden bütün illerin giriş ve çıkışlarındaki yollar çift şerit ve sıcak asfaltken bayburtun yolları böyle uyduruk saçma sapan ? o iki canın vebalini hangi yetkili verecek. biz böyle uyumaya devam edersek daha çok canlar kaybederiz.

  3. israfil dedi ki:

    uyku ile hız yapılması ,ndan dolayı üzücü durum oluyor,.,”LÜTFEN DİKKAT”ölenlere c.Allah rahmet
    eylesin”yakınlarına c.allah sabır versin…