TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram kardeşliği pekiştirdi

Adana Valiliği tarafından Vali Mahmut Demirtaş ev sahipliğinde Ramazan Bayramı nedeni ile bayramlaşma töreni düzenledi. Halkın katılımı ile gerçekleşen törende Vali Demirtaş katılımcıların bayramlarını tek tek kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2017 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2017 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bayram kardeşliği pekiştirdi

Bayram kardeşliği pekiştirdi

 

BAYRAM BULUT

ADANA (İLKHABER)-Adana Valiliği tarafından Vali Mahmut Demirtaş ev sahipliğinde Ramazan Bayramı nedeni ile bayramlaşma töreni düzenledi. Halkın katılımı ile gerçekleşen törende Vali Demirtaş katılımcıların bayramlarını tek tek kutladı.

Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni Adana 75. Yıl Sanat Galerisi'nde  gerçekleşti. Törene başta Adana Valisi Mahmut Demirtaş olmak üzere, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 6. Mekanize ve Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Adana İl Emniyet Osman Ak, AK Parti Adana Milletvekilleri Fatma Güldemet Sarı, Tamer Dağlı, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, komutanlar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, oda ve meslek kuruluşları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, dernek yöneticileri ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

 

Tören Vali Demirtaş’ın herkesin bayramını tokalaşarak tek tek kutlaması ile başladı. Ardından ise, gelen konuklara çeşitli ikramlar yapıldı.  Kent protokolü arasında hoş sohbetler yaşanmasının ardından hatıra fotoğrafları çektirilmesi ile son buldu.Öte yandan, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, bayram mesajında ise bayramların önemine vurgu yaptı. Vali Demirtaş, “Bayramlar; sevincin ve mutluluğun yaşandığı, barış kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının gönüllerde yaşandığı küskünlüklerin ve dargınlıkların unutularak, sevgiyle ve muhabbetle kucaklaşıldığı müstesna günlerdir. Milli ve dini duyguları, inançları, örf ve adetleriyle ülkemiz,  millet olma şuurunu sonsuza dek muhafaza edecektir. Birlik ve beraberlik içinde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın, toplumsal dayanışmamızı ve kardeşlik duygularımızı pekiştireceğine olan inancım tamdır. İdrak ettiğimiz Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kez daha ifade etmek istiyorum ki; İç ve dış odaklarca birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik girişimler beyhude bir çabadan öteye geçemeyecek, milli, manevi ve dini duygularıyla, örf ve adetleriyle ülkemiz,  Ay-Yıldızlı Bayrağın gölgesinde ‘millet’ olma şuurunu sonsuza dek muhafaza edecektir. Vatandaşlarımızın bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için gerekli olan tedbirlerin alındığını belirtirken, bayram süresince görev yapacak olan güvenlik, zabıta, itfaiye ve sağlık personeli başta olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Millet olarak kardeşlik ve dayanışma duyguları içinde idrak ettiğimiz bayram sevinci ve coşkusuyla, sağlık, esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı, ettiğimiz duaların kabulünü Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, ülkemizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi  rahmetle, şükranla ve minnetle anıyor, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini yer verdi.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.