Dolar 32,3624
%0.14
Euro 34,9794
%-0.24
Altın 2.325,770
%0.23
Bist-100 9,11
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da Selçuk Ayhan yola çıkıyor! Pınar Susmuş ne yapacak'

Bayraklı'da Selçuk Ayhan yola çıkıyor! Pınar Susmuş ne yapacak'

‘Ağabey formülü’yle Bayraklı İlçe Başkanlığı için uzlaşı adayı olarak öne çıkan CHP İzmir İl eski Başkanı Selçuk Ayhan adaylığını açıklıyor. Öte yandan Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın desteklemekten vazgeçtiği Pınar Susmuş adaylıktan çekilmeyeceğini belirterek isim vermeden Başkan Sandal hakkında sitem dolu açıklamalarda bulundu. Susmuş’tan Başkan Sandal’a sitem dolu sözler

  • Ege Postası
  • 09.12.2019 - 15:11

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl eski Başkan Rıfat Nalbantoğlu’nun başını çektiği Mavi liste hareketinden Mansuroğlu Mahallesi'nde delege seçilen Selçuk Ayhan, Bayraklı İlçe Başkanlığı için yola çıkıyor. Son olarak Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın desteğini alan Ayhan Cumartesi günü ilçe başkanlığında adaylığını açıklayacak.

Yaşanan gelişmeler sonrası Mavi liste ve Başkan Sandal’ın açık desteğini alan Ayhan'ın, bu iki ittifakı başkanlık için yeterli gördüğü ve adaylık kararı aldığı öğrenildi. Ayhan gövde gösterisi şeklinde geçmesi beklenen adaylık açıklamasının hemen ardından mahalle çalışmalarına da başlayacak.

Geçtiğimiz günlerde Egepostası’na adaylığı için konuşan Selçuk Ayhan, “Bana böyle bir öneri geldi. Böyle bir gelişme var. Bayraklı’da bir aday üzerinde ittifak kurulması durumunda pek sıcak bakmıyorum. Ancak sorun devam ederse aday olurum” demişti.

PINAR SUSMUŞ: BİZ YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Öte yandan mahalle delege seçimleri sonrası Başkan Serdar Sandal’ın adayı olarak öne çıkarılan Pınar Susmuş, Egepostası’na konuştu.

“Adaylıktan çekilmem söz konusu değil” diyen Susmuş, “Biz örgütün adayı olarak yola çıktık. Aynı yolda geri sapmamız söz konusu değil. Yolundan geri sapanlar varsa bu durum kendilerini ilgilendirir. Kim böyle bir karar aldıysa bu karar merciini ilgilendirir. Biz yolumuza devam ediyoruz" dedi. Pınar Susmuş da Ayhan'la aynı listeden mahalle delegesi seçilmişti. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.