BAYDAR'A HER YAŞTAN DESTEK

BAYDAR

AK Parti Ardahan Milletvekili adayı...

       AK Parti Ardahan Milletvekili adayı Veteriner hekim Yunus Baydar seçim çalışmalarını halkla iç içe yapıyor.

       Ardahan'dan AK Parti ikinci sıra adayı olan Yunus Baydar'a seçim çalışmaları için gitmiş olduğu her yerde yoğun ilgi gösteriliyor. Vatandaşların kendisine göstermiş olduğu ilgiye aynı şekilde karşılık veren Baydar, çocuklara sevgisini eksik etmezken, büyüklerin ise hayır dualarını alıyor.

     Yıllardır Ardahan'da olduğunu ve Ardahan'da kazanıp Ardahan'da harcadığını dile getiren Baydar Ben gitmiş olduğum her ilçede, her köyde karşılaşmış olduğum halkta kendimi görüyorum. Onların yüzündeki tebessüm, gözündeki ışık benim karakterim, benim benliğimdir. Yıllarca mesleğim gereği evlerine konuk olmuş, aşını, ekmeğini yemiş, çayını içmiş biri olarak onların sıkıntılarını, umutlarını, yarınlardan beklentilerini en iyi bilenlerdenim. Ardahan halkının gönlüde, sofrası da merttir. Böyle mert insanların Ankara'da ki gözü, kulağı, eli olmak için çıkmış olduğum bu kutsal yol bana onur vermektedir. İnşallah onların desteği ile, onları temsil etmek görevini Allah'ım bana nasip eder” dedi.

      AK Parti iktidarının Ardahan'ın çehresini değiştirdiğini belirten Baydar 13 yıldır iktidar olan partimiz Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Ardahan'da da büyük yatırımlar yapmıştır. Türkiye'de nüfus yoğunluğu göz önüne alındığında en fazla yatırım alan ikinci il konumundayız. Mevcut Ardahan  milletvekilimiz ve birinci sıra milletvekili adayımız sayın Orhan Atalay beyin bu yatırımların alınmasında çok büyük katkıları olmuştur. Bugün kendisi ile Ardahan'ımızın daha fazla yatırım alması için omuz omuza vermiş durumdayız. Bu halk çalışanı da, işi gücü sadece şov yapmak olanları da görüyor. İnşallah partimiz Ardahan'da büyük bir oyla birinci olacak ve bu onurlu Ardahan halkı da bizleri meclise gönderecektir. Çünkü onlar istikrar istiyor, onlar yatırım istiyor, onlar daha yaşanabilir bir Ardahan istiyor” dedi.