BAYDAR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

BAYDAR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti eski il Başkanı...

    AK Parti eski il Başkanı Yunus Baydar´da 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi için Ardahan´dan belediye başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu AK Parti Ardahan İl Başkanlığına yaptı.

     Başvuru töreninde konuşan AK parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, "7 yıl gibi uzun bir süre İl Başkanlığımızı yapmış 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Milletvekilliği Adayımız Yunus Baydar bugün Ardahan Belediyesi Aday Adaylığı başvurusu için toplandık." dedi.

     Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Yunus Baydar "31 Mart 2019 tarihinde ?Yapılacak olan yerel seçimler de başta şehrimiz ARDAHAN a hizmet etmek için, sonrada partime güç vermek, destek vermek için aday adaylığı müracaatımı Akparti Ardahan İl Başkanlığına yapmış bulunuyorum . Halis niyetle bu yola çıktım.Allah yar ve yardımcimiz olsun.

     AK Parti´nin ve bu toprakların öz ve öz evladıyım.Hamurumun yoğrulduğu tarihten beri hem Partimin hemde bu kutlu davanın mücadelesi içindeyim.20 yıldan beri memleketime mesleki anlamda hizmet etmekteyim. Din, dil, mezhep, bölge ve köken ayırmaksızın memleketime,insanımıza hizmet etmeye çalıştım.Rabbim ömür verdikçe bu kutlu davanın yol basçısı olan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´in yol arkadaşlığını yapmaya devam edecegim. Doğduğum ve doyduğum, aynı havayı soluduğum, aynı sofrayı paylaştığım, kader birliği yaptığım, Güneşin bile üşüdüğü soğuk memleketimin sıcak yürekli insanları; "Hakka Hizmet, Halka Hizmet düsturuyla" Sevdalısı olduğum memleketime ve siz değerli hemşerilerime hizmet etmeye talibim.
    Memleketime ve hemşerilerime hizmet etmek için çıktığım bu kutlu yolda desteklerini esirgemeyeceğine inandığım kadirşinas Ardahan´lı hemşehrilerime,Parti büyüklerimize,İl ve ilçe teşkilatımıza,yol arkadaşlarıma, dostlarıma saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum " dedi.