Dolar 32,3122
Euro 35,0643
Altın 2.278,43
BİST 9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt’ta, Organik Arıcılık Projesi’nin Açılışı Törenle Yapıldı

Bayburt’ta, Organik Arıcılık Projesi’nin Açılışı Törenle Yapıldı
17 Mayıs 2018 13:22
A+
A-

Bayburt Üniversitesi tarafından yürütülen ve TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları’nın desteklediği ‘Organik Arıcılığın Geliştirilmesi ve Yaygınlaştırılması’ projesinin açılış töreni Demirözü Meslek Yüksekokulu’nda yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Selçuk Coşkun, proje ile bölgedeki organik arıcılık ve bal üretiminin daha verimli hale geleceğini, üniversite olarak Bayburt balını marka haline getirmek istediklerini söyledi.

Proje hakkında bir sunum yapan Prof. Dr. Vecihi Aksakal ise, projenin detayları ve uygulama safhaları hakkında bilgiler verdi.

Açılış programına, Vali Ali Hamza Pehlivan, Garnizon Komutanı Albay Davut Balibaşa, Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek ile Prof. Dr. Hanefi Bayraktar, Demirözü MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Erdoğan, akademisyenler ve bölge arıcıları katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.