Dolar 32,5571
Euro 34,8464
Altın 2.430,59
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Bayburt’ta Açığa Alınan Kamu Görevlisi Sayısı 93’e Çıktı

Bayburt’ta Açığa Alınan Kamu Görevlisi Sayısı 93’e Çıktı
22 Temmuz 2016 22:20 | Son Güncellenme: 23 Temmuz 2016 00:03
A+
A-

Bayburt’ta Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanmasına yönelik açığa alınan kamu görevlisi sayısı 93’e çıktı.

Demokrasi nöbetinin 7. gününde Cumhuriyet caddesinde sabahlara kadar nöbet tutulan Bayburt’ta, Fetullahçı Terör Örgütü ile bağlantılı olarak soruşturmalar kapsamında kamuda görev yapan 1 il müdürü olmak üzere 6 kamu görevlisi açığa alındı.

Edinilen bilgiye göre, il genelinde kamu görevlilerine yönelik devam eden çeşitli adli ve idari işlemler sürdürülürken, şuana kadar açığa alınan kamu personeli sayısı 93’e çıktı. Bayburt’ta, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanmasının ortaya çıkarılması amacıyla başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

YORUMLAR

  1. serhat dedi ki:

    Her yerde isimler yayınlanıyorda neden bizim memlekette bu açığa alınan zatların isimleri açıklan mıyor ? Bir vatandaş olarak Habercilerden isteğimdir.Cesur bir babayiğit arıyoruz..

  2. Postaci dedi ki:

    Vay arkadaş adamın derdine bak. Olur efendi.. her derdimiz bitti bi sen kalmıştın.

  3. memur dedi ki:

    merhaba sayın il başkanı bir çok kamu görevlisinin yeri boşalacaksa bayburta dönüş yapmak isteyen memurlara yardımcı olur musunuz. ben artık bayburtta görev yapmak istiyorum. nakil işleri için bayburta dönmek isteyen memurlara kolaylık sağlar mısınız? teşekkürler