Bayburt'ta 80 köye ulaşım yok!

Tüm yurdu etkisi altına alan kar sebebiyle Bayburt'ta 80 köy yolu ulaşıma kapandı.

Bayburt'ta 80 köye ulaşım yok!
Bayburt Postası - Bayburt'ta üç gündür etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına ulaşımda aksamalara neden oluyor.

Kentte özellikle yüksek kesimlerde salı gününden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle bazı köy yollarında ulaşım sağlanamıyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, şiddetli rüzgar ve fırtınanın etkisiyle kentin yüksek kesimleri başta olmaz üzere bazı noktalarındaki köy yollarında ulaşımda aksamalara neden olduğunu söyledi. 

Ekiplerin çalışmalarını 24 saat aralıksız sürdürdüğünü belirten Koçyiğit, merkez ilçe, Demirözü ve Aydıntepe ilçelerine bağlı toplam 80 köy yolunda ulaşımın sağlanamadığını kaydetti.

Öte yandan, köy yollarında ulaşımın sağlanamaması nedeniyle Bayburt Valiliği, taşımalı eğitim veren okullarda eğitime bugün bir gün süreyle ara verme kararı aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.