Bayburtlu Demirhan, Kars Vali Yardımcılığı'na atandı

Bayburtlu Kaymakam Serdar Demirhan, Kars Vali Yardımcılığı’na atandı.

Bayburtlu Demirhan, Kars Vali Yardımcılığı'na atandı
Bayburt Postası - Bayburtlu Kaymakam Serdar Demirhan, Kars Vali Yardımcılığı’na atandı. Son olarak Malatya Akçadağ Kaymakamlığı görevinde bulunan Kaymakam Serdar Demirhan'a Kars Vali Yardımcılığı'na atanması dolayısıyla Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) tarafından veda yemeği düzenlendi. 

MİM-DER Başkanı Mustafa Kırteke'nin Malatya merkezde bulunan ofisinde gerçekleşen organizasyona, Akçadağ Kaymakamı Serdar Demirhan, MİM-DER Başkanı Mustafa Kırteke, Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş, MİM-DER üyeleri, çok sayıda iş insanı ile bazı mahalle muhtarları katıldı.

"Akçadağlıları en güzel duygularla hatırlayacağım"

Yemek sonrası bir konuşma yapan Kaymakam Demirhan, "Akçadağ'da 2 yıl 7 ay çalıştım. Her günü severek çalıştım. Akçadağ'da bir gün bile şikayetçi olmadık, her günü severek Akçadağlılara hizmet, görev için vazifede bulunduk. Akçadağ mesleğim açısından yepyeni ufuklar açtı. Mesleğimizin getirmiş olduğu protokol kuralları etrafımıza bir duvar örüyor, bu duvardan bazen vatandaşa ulaşamıyoruz. Ama Akçadağ'da ilk defa bu duvarı yıktık ve oradan sadece vatandaşımızla kucaklaştık. Akçadağ'da devlet vatandaş kaynaşmasını en güzel şekilde sağladığımızı düşünüyorum. Bu mesleğim açısından bana inanılmaz bir manevi tatmin duygusu verdi. Görev sürem içerisinde bana yol arkadaşlığı yapan herkese teşekkür ediyorum. Tüm güzellikler Akçadağlıların olsun, Akçadağlıları her zaman en güzel duygularla hatırlayacağım" şeklinde konuştu.

Kaymakam Demirhan'a görev süresi içerisinde yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür eden MİM-DER Başkanı Mustafa Kırteke ise,"Değerli kaymakamız Akçadağ'da görev yaptığı süre içerisinde devlet-millet kaynaşmasının en güzel örneğini sergiledi. Bu vesile ile şahsım ve hemşehrilerim adına kendilerine çok teşekkür ediyor yeni görevlerinde başarılar diliyorum, kendilerini hep hatırlayacağız" diye konuştu.

Serdar Demirhan Kimdir?

1982 yılında Bayburt'un Sancaktepe köyünde doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini Bursa’nın Mustafa Kemal Paşa İlçesi'nde tamamladı. 2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünü bitirdi. 2008 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu sınavı kazanarak Kırklareli Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine başladı. Teftiş stajını Kocaeli’nin Karamürsel ve Kandıra İlçelerinde, vekâlet stajını yedi ay süreyle Ordu’nun Kumru İlçesinde yaptı. 2009 yılı Eylül ayında bir yıl süreyle yurt dışı stajını yapmak üzere İngiltere’nin Sheffield şehrine gitti ve İngiliz İdare Sistemi üzerine çalışmalar yaptı. İçişleri Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu kaymakamlık kursunu başarı ile tamamladıktan sonra Denizli Çameli ve Adana Tufanbeyli Kaymakamlığı görevlerinde bulunduktan sonra 28.06.2015 tarih ve 2015/398 sayılı Müşterek Kararname ile Akçadağ Kaymakamlığına atandı. Demirhan’ın son görev yeri ise Kars Vali Yardımcılığı oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 6 yıl önce

Asaletli bir ailenin, tertemiz yiğit bir evladıdır.Sancaktepe köyü değil, Bayburt merkez-Kadızade mahallesi doğumludur.Çocukluğunu iyi bilirim. Sari, güneşten yanmış kırmızı yanağli, sümühli bi uşağıdi... Gururlandırdı bizi... Allah yar ve yardımcısı olsun.