Bayburt Üniversitesi'nde akademik kurul toplandı

Bayburt Üniversitesinde akademik kurul toplantıları gerçekleştirildi.

Bayburt Üniversitesi'nde akademik kurul toplandı
Bayburt Üniversitesinde akademik kurul toplantıları gerçekleştirildi. Eğitim, Mühendislik, İlahiyat ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde gerçekleştirilen toplantılara Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun'un yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aslan Gülcü, Prof. Dr. Abdulkadir Yılmaz, Prof. Dr. Süleyman Çiğdem, Genel Sekreter Fatih Yalçın ile fakültelerin dekanları katıldı.

Coşkun, burada yaptığı konuşmada, Bayburt Üniversitesinin binlerce öğrencisi ve yüzlerce çalışanı bulunduğunu belirterek, "Üniversitemiz büyük bir dinamizm kattığımız Bayburt coğrafyasında, öncü güç olmasının yanı sıra milli ve evrensel değerleri önemseyen, kitlesel başarıyı sağlayan eğitim kurumu olarak, günden güne adından söz ettirmekte ve her geçen gün ciddi bir şekilde büyümektedir. Bu da bize, bölgemize ve eğitimimize olan güvenin bir sonucudur" dedi.

Rektör Coşkun, meslek yüksekokullarındaki akademik kurul toplantılarına da katıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
düşünür69 9 yıl önce

Demirözü yol güzergâhına bir şehir kurmuşlar . .. bunu ne zaman yaptılar. Acaba orada eğitim öğretim başladı mı? şu konukevin de Bayburtlular kalabiliyor mu...

Avatar
serdar 9 yıl önce

Milli bir üniversitede türk diye bir ırk yoktur diyen düşük zekalı akp goygoycusuna koyduğunuz tepkiden biliriz sizi efendim. Lafa gerek yok.

Avatar
AHMET KARA 9 yıl önce

Biz Yüksek Meslek Okulu Kampüsündeki Öğrenciler Olarak Ciddi sıkıntılar yaşamaktayız.Eğitim Öğretime Başladığından beri KAMPÜSÜMÜZE YEMEK GELMİYOR. ULAŞIM, ZOR ŞARTLARDA BİLE ÇOK ZAYIF KAR,YAĞMUR ,Soğuk şartlarda araçlar uzakta bırakıyor Güvenlik içeri almadığından dolayı. Bunun dile getirilmesi istiyoruz. Getirilmediği takdirde Hukuk Alanında hakkımızı aramaya kararlıyız SAYGILAR.

Avatar
poyraz karayel 9 yıl önce

sayın rektörüm , biz meslek yüksek okulu öğrencileri olarak bazı problemler yaşamaktayız.erzincan yolundaki meslek yüksek okulumuza sizi yemek yemeye davet ediyor gelmenizi bekliyoruz.güvenlik görevlileri özel halk minubuslerini kampusumuzun onune almamaktadır.yağmur ,kar,kıyamet, gibi olumsuz hava şartlarında yürümekteyiz.rektörüm ,dağdan kurt,ayı inme ihtimallerini göz önünde bulundurursak ulaşımda yardımcı olacağınızı düşünüyoruz.diğer problemimiz ise yemekhanelerimiz hijyen değil diyemiyorum çünki yemek gelmiyor.üşüyoruz rektörüm biz önce Allahın sonra ailelerimizin sizlere emanetiyiz. saygılarımı sunuyor.yardımcı olmanızı bekliyoruz.