Bayburt Üniversitesi yüzlerce bilim adamını ağırlayacak

Bayburt Üniversitesi iki farklı alanda uluslararası sempozyuma ev sahipliği yapacak.

Bayburt Üniversitesi yüzlerce bilim adamını ağırlayacak
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi iki farklı alanda uluslararası sempozyuma ev sahipliği yapacak. 800’e yakın bilim adamını Bayburt’ta ağırlayacak olan Bayburt Üiversitesi mühendislik ve organik tarım üzerine iki önemli sempozyuma ev sahipliği yapacak.

21-23 Eylül 2017 tarihleri arasında Bâberti Külliyesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda ikincisi gerçekleştirilecek olan mühendislik alanındaki son gelişmeleri konu alan ‘Uluslararası Mühendislikte Yeni Teknolojiler (ICADET 2017)’ sempozyumunda 86 farklı kurumdan 586 ulusal ve uluslararası araştırmacı katılacak. 

27-29 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenecek ‘1. Uluslararası Organik Tarım ve Biyoçeşitlilik Sempozyumu’nda ise 52 üniversiteden 200’e yakın araştırmacının katılacak.

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Üniversitesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt'tan bir vatandaş 7 yıl önce

Öncelikle inşAllah şehrimiz için hayırlı olur. Şu konuda bir eleştiri yapmak istiyorum; Bayburt üniversitesi niçin Bayburt'lu akademisyen istihdam etmiyor. Sıralamada birinci olup sınavı da iyi geçtiği halde defalarca hakkı yenen kardeşlerimiz var. Anlamak zor! İnşAllah bu dünyanın geçici olduğu bilincine varılır ve yapılan haksızlıklar biran önce düzeltilir. Faydalı bir sempozyum olması temennisi ile

Avatar
dusunur69 7 yıl önce

Bayburt Bayburt olalı böyle bir organizasyon görmedi.teşekkürler.