Dolar 32,5206
Euro 34,7471
Altın 2.497,08
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Bayburt Üniversitesi Öğrencilerinden Hayır Kermesi

Bayburt Üniversitesi Öğrencilerinden Hayır Kermesi
13 Mart 2019 17:37 | Son Güncellenme: 20 Ocak 2020 16:56
A+
A-

Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Bölümü öğrencileri Topluma Hizmet Dersi kapsamında düzenledikleri Hayır Kermesinden elde ettikleri geliri hayır kurumlarına bağışladılar. 

Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Fuaye Alanı’nda gerçekleştirdikleri kermeste, kendi elleriyle yaptıkları yemekler, börekler ve tatlılar ve yer aldı. 

Kermeste uygun fiyatlar ile satışa sunulan ürünler, akademisyenler ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Kermesin gelirlerini hayır kuruluşlarına bağışlayacaklarını ifade eden öğrenciler, sosyal sorumluluk bilincini düzenledikleri kermesle pekiştirdiklerini ifade ettiler. 

Dr. Öğr. Üyesi Tuba Ağırman Aydın ise, amaçlarının yardıma muhtaç kişilerin ihtiyaçlarını bir nebze olsa da gidermek ve toplumda bir farkındalık yaratmak olduğunu söyledi. Açlık sorununun dünya üzerindeki en büyük insani felaketlerden biri olduğunu ifade eden Aydın, derste öğrenilenlerin anlamlı bir neticeye ulaşmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.