Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
BİST 9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburt Tatilcilerin Bereketini Yaşıyor

Bayburt Tatilcilerin Bereketini Yaşıyor
10 Temmuz 2016 23:23
A+
A-

Bayburt yaz sezonunda tatilcilerin sayesinde dolup taşıyor.

Bayburt’un yaz sezonunda her zaman olduğu gibi nüfusu artıyor ve gerçek bir şehir havasına bürünüyor. Bu yıl Türkiye genelindeki hava sıcaklığının artmış olması tatilini Bayburt’ta geçirmek isteyenlerin sayısını artırmış durumda. Esnaf ve bir çok sektörün canlandığı bu günlerde hafta sonları piknik alanları dolup taşıyor. Özellikle hafta sonları şehir merkezindeki Yeni Şehir Parkı sabahın erken saatlerinde dolmaya başlarken gece geç saatlere kadar insanlar güzel mekanların ve serin havanın tadını çıkarıyor. Kamelyalar da yer kalmadığı için ağaçların altında oturan aileler bir taraftan yiyeceklerini hazırlarken diğer taraftan semaverleriyle demledikleri çayı içiyorlar.

Bayburt’taki bu yoğunluk yaşlaşık 15 gün sonra tatilcilerin dönüşüyle sona erecek olması şimdiden esnafı kara kara düşündürmeye başladı.

 

YORUMLAR

  1. Tuncay dedi ki:

    EVET BENDE BAYBURTTA İDİM SAYIN BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MİLLETVEKİLİ VE BAKANIMIZ LÜTFEN TEZ ZAMANDA BU ŞANSSIZ MEMLEKETİMİZİN ŞEHİR GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTURULMASI DİLEĞİMİZDİR SELAMLAR

  2. Bayburt Kalesi dedi ki:

    Çoğu geldiğine bin pişman,erkenden köye dönmenin
    hesabını yapıyor..
    Bu yıl arabayla gelenlerde nefret etti..
    Çirkin imar ,yapılaşma Bayburt’ta temel sorunların ana
    kaynağı, çözüm var mı…? Ufukta bir şey görünmüyor…
    Bu yapılaşmayla ,Bayburtlu piknik yapa bilmek için özel
    arabasıyla km.lerce yol kat edecek yaşayıp ,göreceğiz…
    İşimiz Allah’a kalmış durumda….

  3. Ceyhun emre dedi ki:

    Bereket derken cumhuriyet caddesi trafiğinin kilitlenmesini mi (trafik yoğunluğundan çok yaşadığı şehirlerde her kurala nizami uyup buraya geldiğinde kendini köyünde zanneden kesimin trafik kurallarını hatta ahlak kurallarını hiçe sayması nedeni ile oluşan yoğunluk) kastediyorsunuz.
    Zira bu kalabalığın nüfusu zerre etkisi olmadığını her yıl eksilen ve nihayet tekrar tek millet vekiline düşen nüfusumuz dan anlaya biliyoruz.