Dolar 32,5893
Euro 34,7427
Altın 2.497,91
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt Spor Yeni Hocası Erdal İşkar’la Sözleşme İmzaladı

Bayburt Spor Yeni Hocası Erdal İşkar’la Sözleşme İmzaladı
3 Temmuz 2015 00:37 | Son Güncellenme: 31 Temmuz 2015 23:14
A+
A-

Bayburt Grup Özel İdare Spor 2015-2016 sezonuna  başlamadan önce yeni teknik direktörü Erdal İşkar’la anlaşarak başladı.

Bayburt Grup Özel İdare Spor takımın başına yeni hocası Erdal İşkar’ı getirdi. Bahaddin Güneş’le yollarını ayıran Bayburt Grup Özel İdare Spor  yönetimi , geçtiğimiz sezon Silivri Sporu çalıştıran ve takımını playflara taşıma başarısı gösteren Erdal İşkar’ı takımın başına getirdi. İşkarla karşılıklı anlaşmaya varan yönetim Erdal İşkar’la sözleşme yaptı.

İmza töreninde açıklama yapan kulüp başkanı Hikmet Şentürk, “Yönetim olarak Erdal hocamızla yolumuza devam etme kararı aldık ve hocamızla her konuda anlaşma sağlamış bulunuyoruz. Geçen yılki takımımızdan 9 futbolcumuz var bunlara hacamızın istekleri doğrultusunda yeni takviyeler yapacak ve iddialı bir takım oluşturacağız. “dedi.

Bayburt Grup Özel İdare Spor’un yeni teknik direktörü Erdal İşkar ise  ” Başkanımıza ve yönetim kuruluna beni terçih ettikleri için teşekkür ediyorum. Geçen yılki kadroya transferler yaparak iyi birr takım oluşturacağız. Ligde yukarları hedefleyen iyi bir takım yapmayı hedefliyoruz. Çok koşan mücadele eden ve savaşan bir takım yapacağımıza dair söz veriyorum. 90 dakika oyunu bırakmayan çok pozisyon üreten ve pozisyonlara çok giren, izleyenlerin zevk alacağı bir kadro oluşturacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yeterki taraftarlarımız yanımızda olsunlar.Birlikten kuvvet oluşturacak ve hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz” diye konuştu.

Bayburt Grup Özel İdare Spor Temmuz ayında kongre yaparak yeni yönetim oluşturacak.

https://www.youtube.com/watch?v=9AdJpk09wVA

Bayburt Grup Özel İdare Spor Yeni Hocası Erdal İşkar'la Sözleşme İmzaladı-1 Bayburt Grup Özel İdare Spor Yeni Hocası Erdal İşkar'la Sözleşme İmzaladı-2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.