Dolar 32,5994
Euro 34,8026
Altın 2.503,83
BİST 9.431,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt Kalkınma Platformu Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Bayburt Kalkınma Platformu Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı
3 Mart 2017 21:22 | Son Güncellenme: 3 Mart 2017 21:23
A+
A-

Bayburt Kalkınma Platformu (BAYKAP) tarafından proje döngü yönetimi eğitimlerine katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.  

Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine Vali İsmail Ustaoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, Vali Yardımcısı Mutlu Almalı, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Yumak ve eğitime tabi tutulan kamu çalışanları katıldı.

Törende konuşan Vali İsmail Ustaoğlu, BAYKAP bünyesinde çalışmalarını sürdürecek proje ofislerinde görev alacak kamu çalışanlarının eğitimlerini tamamlayarak proje döngü yönetimi sertifikalarını aldıklarını bildirdi. Bayburt’un insan kaynaklarını etkin kullanarak kalkınmaya yönelik projeler oluşturmasına ciddi anlamda ihtiyaç duyduğunu dile getiren Vali İsmail Ustaoğlu, “Sertifikalarını verdiğimiz arkadaşlarımız inşallah kendi kurumlarının proje ofislerinde sorumlu olacaklar ve kurumlarıyla ilgili proje hazırlayacaklar. Bayburt olarak bu projelerden yararlanma noktasında bizim her şeyimizle hazırlıklı olmamız lazım. Bu kapsamda 2017 yılını yoğun bir proje yılı olarak geçireceğiz. Bir proje havuzu oluşturup, bu konuda araştırmalar yapıp ülkemizin çeşitli noktalarında yapılan benzer projelerin ilimiz ve kurumlara uyarlanması noktasında gerekli çalışmalarımızı yapacağız. Her kurumumuzun kendi görev alanı içerisinde hazırlayacağı gerek sosyal, gerek kültürel gerekse de fiziksel projelerle iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

Vali İsmail Ustaoğlu, 3 gün boyunca Proje Döngü Yönetimi eğitimi verilen kursiyerlere çalışmalarında başarılar dileyerek sertifikalarını verdi.​

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.