Bayburt İl Özel İdare tek golle istediğini aldı

3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluğun en iddialı adayı olan Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor, iki haftadır devam eden kötü gidişata Gençsoman'da ‘dur’ dedi.

Bayburt İl Özel İdare tek golle istediğini aldı
Bayburt Postası - 27. hafta maçında Bağcılar Belediyespor’u ağırlayan temsilcimiz karşılaşmadan Selçuk'la bulduğu tek golle 3 puanla ayrıldı.

Hafta içinde sessiz sedasız hoca değişikliğine giden ve Ferruh Özmen yerine Özcan Kızıltan’ı getiren Bayburt İl Özel İdare, Gençosman Stadyumu’nda saat 13.30’da Bağcılar Belediyespor’la karşılaştı.

Karşılaşmaya iyi başlayan sürekli topa hakim olan temsilcimiz maçta ilk ciddi gol pozisyonuna Selçuk Kaban’la girdi. 15. dakikada Selçuk Kaban’ın çaprazdan sert vuruşunu rakip kaleci güçlükle çıkardı.

Pozisyonun ardından etkisini sürdüren temsilcimiz 17. dakikada aradığı golü buldu. Ali Kemal Yükseker'in vuruşunda direkten dönen topu günün iyi isimi Selçuk Kaban filelerle buluşturdu. İlk yarı Selçuk’un attığı golle 1-0 üstünlükle sonuçlandı.

İkinci yarıda Bağcılar Belediyespor’un baskılı oyunu karşısında pek bir varlık gösteremeyen temsilcimiz skoru korumakla yetindi. Soğuk hava ve kötü zeminde oynanan karşılaşmanın ardından puanını 55’e yükselten temsilcimiz lig liderliğini sürdürdü. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUHSİN 5 yıl önce

Zulum azrail olsa hakkı tutacağız bu ne lahana bune perhiz yakışmadı ittifaka .. BİZİM BAYBURTUN ADAYIDA HÜKMÜ PEKMEZCİ .. millete azıcık saygınız olsun