Bayburt Grup, zor da olsa galip!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 27. hafta programında Gençosman’da Kozan Belediyespor'la karşılaştı.

Bayburt Grup, zor da olsa galip!
Bayburt Postası - 90 dakikası temsilcimizin 3-2’lik galibiyetiyle sonuçlanan maçın son dakikalarında heyecanlı dakikalar yaşandı.

Saat 15.00’te Bayram Başkan’ın yönetimiyle oynanan maçta ilk golü temsilcimiz buldu. İlk yarının son anlarında ceza sahası dışından vurulan serbest vuruşta top kalecinin de arkasına düştü. Güray Gazioğlu topu plase bir vuruşla ağlarla buluşturdu.

Maçın ikinci yarısı karşılıklı gol pozisyonları ve gollerle geçti. Kozan Belediyespor’un 56. dakikada Murat Torun’la beraberliği yakaladı. 1-1

63. dakikada korner atışında topla buluşan Zafer Aydoğdu topa gelişine vurarak filelerle buluşturdu. 2-1



Attığı her golün ardından kalesinde açıklar veren Bayburt Grup, 67. dakikada kalesinde bir gol daha gördü. Kozan Belediyespor'a beraberliği getiren golü Ömer İnan attı. 2-2

Golden bir dakika sonra 68. dakikada bu kez Gökhan Korkmaz sahneye çıktı ve maçın skorunu tayin eden golü attı. 3-2

Temsilcimizin 3-2’lik galibiyeti ile sonuçlanan maçın son anlarında ise Kozan Beledyespor’un bir topunu Özkan Toprak çizgi üzerinden çıkarırken, Kozanspor Belediyespor'un diğer net bir pozisyonunda ise kaleci İsmet Yumakoğulları geçit vermedi.

Temsilcimiz aldığı galibiyetle puanını 48’e çıkararak averajla ligde ikinc duruma yükseldi. 28. hafta maçında ise lider Manisa ile deplasmanda oynayacak.

27. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare - Kozan Belediyespor: 3-2
12 Bingölspor - Bergama Belediyespor: 0-0
Düzcespor - Kemerspor 2003: 2-2
Erbaaspor - Batman Petrolspor: 2-1
Erzin Belediyespor - Orhangazi Belediyespor: 5-1
Halide Edip Adıvar SK - Manisa BBSK: 1-2
Yeni Altındağ Bld. -  Bayrampaşa: 0-0
Ofspor – Çatalcaspor: 1-0
Kemerspor 2003 - Erzin Belediyespor: 4-1




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
carizma 6 yıl önce

Bu coşkunu kim transfer etmişse sağ olsun. adam geleli on hafta oldu toplamda 1 gol attı. bir gol için bu adama o kadar para vermeye ne gerek vardı. o paranın yarısını bana verseydiler. o kadar golü bende atardım zaten. yazık vAllahi adamda ne top kontrolü var. ne adam geçme özelliği var. ne son vuruş özelliği var. bu adamdan Bayburt amatörde kırk tane vardı.