Dolar 32,4175
Euro 34,4574
Altın 2.490,18
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 21°C
Cum 21°C
Cts 18°C

Kupa Yorgunu Bayburt Sandıklıya Geçit Vermedi

Kupa Yorgunu Bayburt Sandıklıya Geçit Vermedi
31 Ocak 2015 16:17 | Son Güncellenme: 1 Şubat 2015 00:23
A+
A-

Bayburt Grup Özel İdare Spor kendi sahasında ağırladığı Sandıklı Spor’u 1-0 yenerek puanını 25 e yükseltti.

Soğu havada ve kaygan zeminde başlayan maçın ilk yarısında her iki takımın adına fazla pozisyon olmadı ve her iki takımda soyunma odalarına 0-0 lık beraberlikle gitti.

Maçın ikinci devresine daha istekli ve mutlak gol bulma arzusuyla başlayan ve rakip Sandıklı spor kalesinde pozisyonlar bulan takım ev sahibi ekip Bayburt Grup Özel İdare Spor oldu. Dakikalar ilerledikçe beklenen gol bir türlü gelmek bilmiyordu. Rakip ceza sahasına sağlı sollu ataklarla gelen ev sahibi ekipte son vuruşu yapan futbolcular kaçırdıkları pozisyonlarda saç baç yolmaya başladılar. Atakların yoğunlaştığı ve dakikaların 78 ‘i gösterdiğinde sol taraftan ceza sahasına yapılan ortaya iyi yükselerek kafa vuruşuyla topu ağlara gönderen Yunus Emre takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

İlerleyen dakikalarda her iki takımın gayretleri başka gol getirmedi ve maç ev sahibi ekip Bayburt Grup Özel İdare Spor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

3 Şubat akşamı saat 20.oo de Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye kupasının son maçında deplasmanda karşılaşacak olan Bayburt Grup Özel İdare Spor daha sonra Sakarya Sporla deplasmanda lig maçına çıkacak.

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=Jev7heHX8Rs

YORUMLAR

  1. erdal dedi ki:

    adamsizzzzzzzzzzzzz gurban olum size