Dolar 32,5641
Euro 34,7152
Altın 2.488,58
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Kazım Şeker İle Dobra Dobra…

Kazım Şeker İle Dobra Dobra…
11 Aralık 2014 17:32 | Son Güncellenme: 14 Mart 2015 00:24
A+
A-

Bayburt Grup Özel İdare Spor’da 3.yılını yaşayan takım kaptanı Kazım Şeker merak edilen soruları cevapladı.

“Takım içerisinde tecrube eksikliği var”
Taraftarın her maçta sevgi gösterileriyle bağırlarına bastığı Bayburt Grup Özel İdare Spor’un kaptanı Kazım Şeker tesislerde Bayburt Medya kameralarına önemli açıklamalar yaptı. Şeker, ” Geçen yıl BAL liginde şampiyon olan takımımızda top oynayan arkadaşlarımızın büyük bir bölümü dağıldı ve kontenjana takılanlar oldu. 3. lige başlarken yeni arkadaşlarımız aramıza katıldılar. Statü gereği 6 kontenjandan dördü oynarken ikisi kulübede oturmak durumunda kalıyor. Yeni gelen arkadaşlarımızın bir çoğu genç ve tecrube eksikliği olan arkadaşlarımız, taraftar potansiyeli fazla olunca bunu kaldırmakta güçlük çeken futbolcu arkadaşlarımız var. Bu sıkıntıyı yaşarken seyircisiz oynadığımız ilk maçımızda mağlup olduk ve sezona iyi başlayamadık. Kendimizi toparlamaya çalışırken kupa maçları başlayınca haftada iki maç oynamak durumunda kaldık. Maç trafiğinin yoğunluğundan takımda genel manada yorgunluklar baş gösterdi. kazanmamız gereken bazı maçlarıda elimizden kaçırınca ister istemez takım içerisinde güvensizlik başladı.

“Yenilgiler bizleri olumsuz etkiliyor”
Ziraat Türkiye Kupasında önemli takımlarla aynı guruba düştüklerini ifade eden Şeker, ” İlk maçımızda Altınorduyla yaptığımız mücadelede iyi oynamamıza ve bir çok gol pozisyonuna girmemize rağmen şansız bir penaltıyla mağlup olduk. Enson deplasmanda oynadığımız ve galip gelmemiz gereken Anadolu Üsküdar maçında yine pozisyonları harcadık ve mağlup olduk. Bu maça gelen 3-4 bin taraftarımıza galibiyet hediye edemediğimiz için çok üzüldüm. Bayburt Grup Özel İdare Spor olarak bizler mağlubiyetlere alışık bir takım olmadığımız için aldığımız neticeler bizleri olumsuz bir şekilde etkiliyor. Özellikle ben mağlubiyeti hiç kabullenemeyen bir yapıya sahibim.

“Bizim için kupa değil lig önemli”
Devre arası yaklaşıyor, önümüzde iki lig üçte kupa maçımız var. Bizler cumartesi günü Ayvalık maçına konsantre olmuş durumdayız. Salı günü oynayacağımız Fenerbahçe maçınıda mutlu bir şekilde geçireceğimizi düşünüyoruz. Ligde konum itibarıyla iyi durumda değiliz. Cumartesi günü oynayacağımız maça özellikle taraftarlarımızı bekliyoruz. Onlara bu aralar büyük ihtiyacımız var. Çünkü bizler için kupa değil lig önemli.” diyerek sözlerin devam ettiren Bayburt Grup Özel İdare Spor’un takım kaptanı Kazım Şeker, taraftarların ona olan ilgisini ve saha içerisinde istediği yerde mi oynadığı konusundaki açıklamalarını görüntülerde izleyebilirsiniz.

 

http://www.youtube.com/watch?v=EIZdpXKFcuU

YORUMLAR

  1. s dedi ki:

    Bayburt Medya ,maçların özeti veriliyor ama canlı maç yayıyını da yapabilecek mi acaba ilerleyen zamanlarda.