Dolar 32,5093
Euro 34,9823
Altın 2.421,72
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 21°C

Dünya Şampiyonu Onur Şipal Ana Ocağında Böyle Karşılandı

Dünya Şampiyonu Onur Şipal Ana Ocağında Böyle Karşılandı
27 Ocak 2015 14:30 | Son Güncellenme: 14 Mart 2015 00:13
A+
A-

Bayburtlu Milli boksörümüz Dünya Şampiyonu Onur Şipal Ana Ocağı Bayurt’ta muhteşem karşılandı.

Azarbaycan’da oynan final maçında rakibi  Kenyalı boksör Rayton Okwiri sayı ile yenerek 69 kiloda profesyonel ligde Altın kemeri alarak Dünya Şampiyonu olarak 2016 Rio Olimpiyatlarda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanan boksörümüz Onur Şipal Bayburt şehir merkezine 10 kilo metre uzaklıkta Aydıntepe yol ayrımında davul zurna ve halaylara muhteşem bir şekilde karşılandı.

Milli takım antrenörümüz Seyfullah Dumlupınar ve milli boksörümüz Önder Şipal ile birlikte karşılanan

Antrenör Seyfullah Dumlupınar, “Altın kemeri  ve olimpiyat vizesini alacağımıza söz vermiştik ve yakışanı yaptık. Buradaki karşılama töreninden çok duygulandım.Konuşurken güçlük çekiyorum. Herkesten Allah razı olsun ,Bayburt her şeye layık ve bizler bunun için varız” dedi.

Önur Şipal, ” Maçlara nasıl hazırlandığımızı basın olarak sizler yakından takip ediyorsunuz. Ağır antrenmanlar yaparak final maçına hazırlandık ve dediğimizi Allahın izniyle gerçekleştirmiş olduk. Beni destekleyen herkesten Allah razı olsun iyi varsınız” ifadelerini kullandı.

Önder Şipal, “Sporda başarılar maddi ve manevi destekler olmadan olmadığını defalarca vurgulamıştık. Bu konularda herkesin elini taşın altına koyması gerekir. Bizler final maçına gitmeden önce bize Bayurt Grup sponsor oldu kendilerine teşekkür ediyoruz. Bayburt halkıda bizlerden dualarını esirgemediler herkesten Allah razı olsun. İnşallah Olimpiyatlardaki maçlarla da bu başarıyı süsleriz” diye konuştu.

Kalabalıkla birlikte halayların çekildiği karşılamada Onur’u karşısında gören ve sarıldıktan sonra baygınlık geçiren annesi kısa süre baygınlık geçirdi. Daha sonra Şampiyon konvoylar eşliğinde Bayburt şehir merkezine geçti.

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=TWHCwa6l6I8

 

YORUMLAR

  1. ikbal dedi ki:

    canım dayım seni seviyorum….

    önder dayımın dedigi gibi agır antiremanlar yaparak kazandılar

    altınkemiri aldılar….siziii seviyorummmmmmmmm….

  2. NECİP BEKMEZCİ dedi ki:

    Öncelikle Onur kardeşimizi tebrik ediyorum İNŞALLAH olimpiyat madalyasınıda şehrimize getirir ve bizleri herzaman olduğu gibi gururlandırır.
    Şunu belirtmek istiyorum şehrimizdeki amatör sporla uğraşan kardeşlerimiz ya okul hayatlarını yada uğraştıkları spor dalını tercih etmek zorunda kalmaları büyük bir sorun bu sorunu ortadan kaldırmak için şehrimize acilen SPOR LİSESİ açılarak bu kardeşlerimizin hem spor hemde okul hayatlarının devamı sağlanacaktır.Pratikte yaptıklarını teorik olarakda öğrenip profösyönel olmalarında önleri açılacaktır diye düşünüyorum ve bunun içinde bu okul mecburidir ve gereğini yetkililerin bir an önce yapmalarını bekliyorum saygılarımla………….

  3. ahmet dedi ki:

    Maşallah ALLAH nazardan saklasın.Yanlız sporcuları karşılamaya gidenler arasında birisi var sözde sporcuya destek verdiği için orda bulunuyor halbuki sporcusunun sırtından aşörtmeni cıkarıp alan kişi hatta hiç bir desteği olmayan oluyorum diyipte ortalarda dulan bakın hiç ismini alan sporcumuz varmı .

  4. s.t.k.-bayburt dedi ki:

    şipal ailesine ve dayı tarafı balaban ailesine ve hocasına binlerce tşk,ler.,başarılarının devamını
    Yüce Allahtan dileriz,sevgilerimizle.

  5. alim dedi ki:

    Tebrik ederim. Şipal kardeşler geleceğin Kliçko kardeşleri olabilir mi, neden olmasın

  6. Umut dedi ki:

    MaşaAllah, hayırlı olsun. Daha nice başarılara ulaşsanız inşaAllah. Şipal kardeşlere ve Antrenörleri Seyfullah DUMLUPINAR’a sağlıklı, hayırlı uzun ömürler niyaz ediyorum.

  7. Gürsel Karapınar dedi ki:

    ŞİPAL kardeşleri,Seyfullah hocamızı tebrik ediyorum..Dedikodulara kulak
    asmadan ,hedef olimpiyatlar olmalıdır.. .Olimpiyatlarda boks takımımız hiç altın
    madalya kazanamadı, bu da inşallah BAYBURTLU bir sporcuya nasip olacaktır
    diyorum, Çalışmaya devam, Allah yardımcınız olsun….

  8. Ertuğrul dedi ki:

    Sevgili Önder kardeşim bardağın dolu kısmına bak Bayburt ve bayburtlular sizinle gurur duyuyor öyle haset falan filanı sözlerine gerek yok bunları bir kenara bırak siz artık Bayburtu aştınız ülkenin gururu oldunuz bize yaşattığınız bu gururdan dolayı şükranlarmı sunuyor başarılarınızın devamını diliyorum.

  9. önder dedi ki:

    hersey cok guzeldı bayburt halkından ALLAH RAZI OLSUN YANLIZ bızım basarımzı ıstemeyen bır kac kesım var bunlar devamlı sagda solda konusup duruyorlar ŞİPAL kardesler bıttı artık dıyneler var bu KEMER bu sampıyonluk o kesıme ıcınde HASET olan o kesıme ÖRNEK olsun