Dolar 32,4958
Euro 34,6084
Altın 2.477,33
BİST 9.588,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 17°C

Bayburt Altınordu’nun Umutlarını Bitirdi

Bayburt Altınordu’nun Umutlarını Bitirdi
28 Ocak 2015 15:52 | Son Güncellenme: 29 Ocak 2015 12:26
A+
A-

Bayburt Grup Özel İdare Spor Ziraat Türkiye Kupası maçında Altınordu Spor’u Genç Osman Stadyumunda 3-1 mağlup etti.

Kupada İzmir deplasmanında penaltıyla Altınordu Spor’a kaybettiği maçın rövanşını net bir skorla alan Bayburt Grup Özel İdare Spor 3-1 yendiği maçta golleri Gökhan’ın ayağından kazanırken, gruptaki puanını 7 yaptı. Kupanın son maçında 4 Şubat 2015 Çarşamba günü Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda oynanacak maçta düşünmesi gereken takım bundan böyle Fenerbahçe oldu.

Genç Osman Stadyumunda oynanan maça  biraz tutuk ve kontrollü başlayan ev sahibi ekip, önce rakibini karşılamayı ve kontra ataklarla gol bulmayı benimseyen oyun anlayışı, rakip Altınordu spor’un işini zorlaştırdı. Soğuk havada tribünleri dolduran taraftarlar her zaman olduğu gibi 90 dakika boyunca takımlarını susmadan desteklediler.

Ziraat Türkiye Kupasında aldığı 3 puanla Fenerbahçe ve Kayseri Spor’un bir puan gerisinde umutlarını devam ettiren  Bayburt Grup Özel İdare Spor’un golleri  26,69 ve 84.dakikalarda Gökhan’dan geldi. İzmir temsilcisi Altınordu sporun golünü 75. dakikada Erdoğan kaydetti.

Fotoğraf Galeri Buton

 

https://www.youtube.com/watch?v=zcFc6tKlt6A

YORUMLAR

  1. sabit dedi ki:

    Her ne şartta ve tarihte oynanırsa oynansın Fenerbahçe Bayburt Grup özel İdare Spor’un Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda Salı günü saat 20.oo de oynayacağı maçın büyük önem arz ettiği ve maçın çekişmeli geçeceği şimdiden spor kamuoyunun gündemini meşgul etmeye başladı. SANİRSAM DERİN GÜÇLER İŞBAŞİNDA SİRA SENDE BEKLE GELİYOZ GADA SABİT

  2. MURAT dedi ki:

    Tebrikler Bayburt spor bu güzel duyguyu yaşamak ve böyle bir başarıyı sizle paylaşmak ve bizlere yaşattığınız için tşk ederim.Her ne kadar memleketten uzak olsak da yüreğimiz hep sizinle SAMSUN’dan sevgilerimle….