Bayburtlu sanatçımız Tuğçe Nur yeni şarkısı "Allah canını alsın" a klip çekecek.Gazetemizi ziyaret eden sanatçı" 2015 Yılı benim yılım" olacak dedi.

Tuğçe Nur Ekin tv,Can Erzincan tv, Vizyontürk,Medya tv,Flash tv'de daha önce programlar yaptığını belirterek,yeni sezonda bir çok TV kanalında program yapacağını açıkladı.Aralık ayından yeni klipini  çıkartacak olan Tuğçe yeni programlarda da hemşerilerimizin karşısında olacağını belirtti.

"Yeni yıl benim yılım olacak" diyen Tuğçenur yeni projeleri, klip çekimleri ve Televizyon programlarının olacağını açıkladı.

Bayburtlu sanatçı Abdurrahman Kayserilinin torunu olan Tuğçe Nur ,Bayburtlu Sanatçılara Hemşerilerimizin daha fazla ilgi göstermelerini beklediklerini belirterek,kendilerinin de Bayburt Türkülerine daha fazla ağırlık vereceklerini söyledi.Daha önce "Bas git" adlı şarkıya klip çeken Tuğçe Nur ,"Allah canını alsın" adlı şarkısına klip çektiğini yeni klipin aralık ayında gösterime gireceğini söyledi.

Gazetemizin İmtiyaz sahibi Mehmet Demirer' çalışmaları hakkında bilgi veren Tuğçenur, Bayburt basınının da kendilerini desteklemelerini istedi.Mehmet Demirer' de Bayburt Gündem Gazetesi  olarak her zaman Bayburtlu  sanatçılarımızın yanında olduklarını ,Bayburtlu Sanatçılarımızın da Hemşerilerimizin ilgi ve alakası ile Ulusal boyutta seslerini duyurmalarını arzu ettiklerini belirterek,Sanatçılarımıza  Sivil toplum kuruluşlarımızın daha fazla  desteklemeleri gerektiğini söyledi.